|
mevra
|
 |
« : Ocak 04, 2008, 14:04:55 » |
|
Videoyu bakmaniza izin verilmiyorVideoyu Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suvari
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 07, 2008, 05:20:51 » |
|
yanlis anlasilmanin da bu kadari olur ancak.. kadincagiz ne anlasin simdi  hayatimizda öyle ilginc aciklanamiyacak konumlarla karsilasiyoruzki. vallaha sinek öldürüyordum desen bile inanmazlar yani 
|
|
|
|
|
|
Kervan yürür.. ______ takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız
|
|
|
|
mevra
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 07, 2008, 08:54:41 » |
|
haklısınız sayın piri reis hayat böyle işte.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuadesra
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 15, 2008, 20:43:59 » |
|
;Dteşekkürler...
|
|
|
|
|
|
\\\'\\\'Hayat denen sonsuzluğun ortasında bir çocuğuz,düşe kalka büyürken kalkamayız birçoğumuz\\\'\\\' Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 15, 2008, 22:31:54 » |
|
ben bişi anlamadım yaa 
|
|
|
|
|
|
Allah'tan ümit kesilmez!...
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 16, 2008, 14:09:26 » |
|
yazık kadıncağıza ya
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
şüheda
Girişken

Puan Etiketi: 55
AKLI OLAN İBRET ALIR,NEFSE UYAN YOLDA KALIR
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 16, 2008, 16:44:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR,GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR,GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATTAN LEZZET ALIR...
|
|
|
|
mevra
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 16, 2008, 17:17:27 » |
|
anlamayan arkadaşlar için açıklıyorum kardeşlerim adam sinekten rahatsız oluyor ve yanındaki şok cihazının kollarıyla sineği öldürüyor ve hastanın karısı ve çocuğu içeri girince adam kalp krizimi geçirmiş ve ölmüş zannediyorlar tabi adam uyuduğu için öldü izlenimi veriyor kadıncağıza herhalde anlaşıldı hoşçakalın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 16, 2008, 17:43:20 » |
|
hayatimizda öyle ilginc aciklanamiyacak konumlarla karsilasiyoruzki. vallaha sinek öldürüyordum desen bile inanmazlar yani  evet malesef 
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
şüheda
Girişken

Puan Etiketi: 55
AKLI OLAN İBRET ALIR,NEFSE UYAN YOLDA KALIR
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 16, 2008, 19:38:47 » |
|
anlamayan arkadaşlar için açıklıyorum kardeşlerim adam sinekten rahatsız oluyor ve yanındaki şok cihazının kollarıyla sineği öldürüyor ve hastanın karısı ve çocuğu içeri girince adam kalp krizimi geçirmiş ve ölmüş zannediyorlar tabi adam uyuduğu için öldü izlenimi veriyor kadıncağıza herhalde anlaşıldı hoşçakalın
Teşekkürler kardeşim ama ben rky kardeşimize gülmüştüm 
|
|
|
|
|
|
GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR,GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR,GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATTAN LEZZET ALIR...
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 16, 2008, 20:41:31 » |
|
Teşekkürler kardeşim ama ben rky kardeşimize gülmüştüm  hıh ne gülüyon 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 16, 2008, 20:42:14 » |
|
hmm anladım şimdi çok tşk ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EftaL
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 25, 2008, 15:57:33 » |
|
Güzeldi. Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
ηє вєуαη-ι нαℓє ¢υ'яєт, ηє ƒιgαηα тαкαтιм ναя. ηє яє¢α уι ναѕℓα gαуяєт, ηє ƒιяαнα кυ∂яєтιм ναя.
|
|
|
Emsile
Girişken

Puan Etiketi: 447
_H.D.L._
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 02, 2008, 12:14:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
Canım BiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
<3 [ H.D.L. ] <3
|
|
|
|