« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: netten müzik indirmenin hükmü nedir?  (Okunma Sayısı 441 defa)
izhar
Acemi
*

Puan Etiketi: 2

« : Ekim 18, 2008, 18:06:33 »

netten müzik indirmenin hükmü nedir ?  beni aydınlatırsanız çok mutlu olucam . lütfen ön yargıyla ztn müzik günah demeyin hocalarım lütfen ben ilahiyi kast ediyorum
talebecikk
Poyraz

Puan Etiketi: 130

Askerliği de yedin Bahriyeli:)

« Yanıtla #1 : Ekim 18, 2008, 18:44:16 »

Kardeşim siz 'Netten müzik indirmenin hükmü...' diye sorarsanız elbetteki müzik ile ilgili cevap gelir buna ön yargılı davranmak demeyin bence Masum
İlahi indirmek istiyorsanız sitemizde fazlaca ilahi mevcut zaten nasıl indirildiği de yazıyor Göz kırpan

***O şimdi B A H R İ Y E L İ***

Ölürse ten ölür,canlar ölesi değil!...
izhar
Acemi
*

« Yanıtla #2 : Ekim 18, 2008, 20:30:25 »

ya kimse beni anlamak istemiyor herhalde genel olarak konuşuyorum mesela  bir ilahi indirmek   benim sormak istediğim kul hakkına girer mi ama maşallah sadece siz değil diğer güvendiğim dini siteler ters cvblar veriyo daha olumlu baksanız sanki ne olacak
talebecikk
Poyraz

« Yanıtla #3 : Ekim 18, 2008, 20:42:38 »

Allah Allah..Ağır konuştuğumu düşünmüyorum ayrıca ağır sözlerimi işitmenizi de tavsiye etmem kardeşim ..Aynı şeyi yineliyorum mesela bizim sitemize(
Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor

Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
mollacami.com
)
girin ilahiler bölümüne bakın orada gerekli açıklama var zaten 'Sanatçılardan izin alındığı'na dair...İzinli olan birşeyi de kul hakkı denemez herhalde.
Başka siteden indirmek istiyorsanız eğer o sitenin yönetimine sormanız sizin için hayırlı olur diye düşünüyorum.

leyya
Emektar

Puan Etiketi: 372

Dünya Bir Gündür Oda Bu Gün...

« Yanıtla #4 : Ekim 18, 2008, 20:43:12 »

istediginiz cevabı bulamicaksınız gibime geliyo.... Gülümseme Gülümseme Gülümseme

Komedyen değilim ama,gülebilecek bir sürü nedenm ve güldürebilecek bir sürü arkadaşlarm var.Bozuk para değilim ama harcanmış zamanlarm var.Dilsiz değilim ama bazen suskunluklarm var.Boş konuşmam ama güçlü cümlelerim var.Artis hiç değilim ama muhteşem olmak kanımda var...!
talebecikk
Poyraz

« Yanıtla #5 : Ekim 18, 2008, 20:44:40 »

Bir atasözü aklıma geldi ama yine de söylemiyeyim  Gülümseme

izhar
Acemi
*

« Yanıtla #6 : Ekim 19, 2008, 08:34:11 »

kardeşim ben size ağır konuştunuz demiyorum.hakkınızı helal edin. ama tmm bu sitede de güzel ilahiler var ama ben sadece bunları dinlemiyorum ezgi de dinliyorum onlar da indirme olduğundan böyle bir soruyu sorma ihityacı hissettim. yani ben bunu eve gidince sorarım ve bu sitelerden faydalı bilgiler alırım dedim çünkü bu sitenin sahih olduğunu biliyorum.yani farklı tepkiler açıkçası canımı sıktı neyse ALLAH razı olsun hakkınız helal edin belki ben sizin canınızı sıkmışımdır
ankaragüzeli
Girişken

Puan Etiketi: 92

« Yanıtla #7 : Ekim 19, 2008, 11:48:36 »

sşiz sanırım sadece ilahi deil müzik indirmek oplarak da sordunuz yanlış mı?..... Utandım pek anlamadım konuyu

"İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa;

Payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini...

Payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür."
talebecikk
Poyraz

« Yanıtla #8 : Ekim 19, 2008, 13:42:27 »

Hakkımız var ise helal olsun kardeşim ama üslubunuz sertti açıkçası..Neyse siz yine de indirmek istediğiniz sitenin yönetimine sorun herkes buradaki gibi açıklama yapmayabilir Göz kırpan

GÖREce
Aktif
**

Puan Etiketi: 11

« Yanıtla #9 : Ekim 31, 2008, 00:55:43 »

Müzikli ilahi, ezgi gibi şeyleri dinlemenin hükmünü araştırıp buna rağmen dinlemekte kararlıysanız, arkadaşlarında belirttiği gibi gerekli izinler alınmışsa (molla cami sitesinde olduğu gibi) o zaman bir sakınca olmaz. Diğer müziklerle ilgili olarakta tv de zaten bu konuda ne kadar biizar olduklarını dile getiriyorlar. Yani düpedüz kul hakkıdır.
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Google

ihya · Zehirli Ok · kadin · Avrupa · kariyer · Saglik · gazali · tatil · Oyun · Hikayeler · Temiz · Videolar