|
damla_
|
 |
« : Ekim 18, 2008, 00:42:03 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 18, 2008, 00:43:38 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 18, 2008, 00:45:34 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 18, 2008, 00:47:06 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 18, 2008, 00:48:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 18, 2008, 00:49:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 18, 2008, 00:50:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 18, 2008, 00:53:12 » |
|
bunlar çok harika teşekkürler kardeşim..
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 18, 2008, 00:56:06 » |
|
Rica ederim Deli_prof kardeşim,beğendiğine çok sevindim.. Devamıda gelecek inşaallah.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Asude
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 18, 2008, 02:12:22 » |
|
Hepsi birbirinden güzel. Telefonumda kullanıcam bunları arşivime aldım... Emeğine sağlık damlam. 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
cuhadar
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 18, 2008, 02:19:21 » |
|
ellerine sağlık kardeşim hepsi çok güzel 
|
|
|
|
|
|
Hayat bir fincan kahve gibidir;bazen acı,bazen tatlı olur.Önemli olan kahvenin tadı değil kiminle birlikte içtiğinizdir.
|
|
|
|
Müderris
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 18, 2008, 02:29:09 » |
|
ellerine sağlık kardeşim hepsi çok güzel  bir kaçını alsakmı
|
|
|
|
|
|
InsanLarda güzeL Olan Yüzdür Yüzde GüzeL Olan Gözdür Ama Insanı Insan Yapan Ağızdan Çıkan Sözdür…
Tarih yazılırken okunmaz, yazıldıktan sonra okunur...
|
|
|
|
cepni
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 18, 2008, 02:30:53 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yappek şıklar, şunu görünce de pek güldüm......... 
|
|
|
|
|
|
neyi arıyorsan o 'sun sen
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 18, 2008, 02:39:47 » |
|
Serapta Bir Damla yerine ben cevaplayayım (ç)alabilirsiniz  (ç)alabiliriz  Cıvıl cıvıl bir paylaşım, teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
|
Müderris
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 18, 2008, 14:27:11 » |
|
Serapta Bir Damla yerine ben cevaplayayım (ç)alabilirsiniz  (ç)alabiliriz  Cıvıl cıvıl bir paylaşım, teşekkürler... (ç)almayalımda yer değiştirelim
|
|
|
|
|
|
InsanLarda güzeL Olan Yüzdür Yüzde GüzeL Olan Gözdür Ama Insanı Insan Yapan Ağızdan Çıkan Sözdür…
Tarih yazılırken okunmaz, yazıldıktan sonra okunur...
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #15 : Ekim 18, 2008, 14:29:35 » |
|
Ben kesin çalmaktan bahsetmemiştim kiii  Neyse, öyle olsun...
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
Emsile
Girişken

Puan Etiketi: 447
_H.D.L._
|
 |
« Yanıtla #16 : Ekim 18, 2008, 18:43:09 » |
|
bunlar çok harika teşekkürler kardeşim..
|
|
|
|
|
|
Canım BiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
<3 [ H.D.L. ] <3
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #17 : Ekim 18, 2008, 18:55:18 » |
|
Cepni'ye katılıyorum komik hakkaten  Teşekkürlerkardeşim çok güzeller telefonum olursa ben de alırım 
|
|
|
|
|
|
Ölürse ten ölür,canlar ölesi değil!...
Göğe bezgin bakanların bir türlü öğrenemediği bir oyundur satranç...
|
|
|
leyya
Aktif

Puan Etiketi: 372
Affet isyanım benm medet alan Allah'ım...
|
 |
« Yanıtla #18 : Ekim 18, 2008, 19:34:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
Bir nesil ki şaha kaldırır devleti... Bir nesil ki inim inim inletir milleti...
İçi Boş OLan ŞeyLerin Sesi Çok Çıkar..
|
|
|
siyah zenci
Katılımcı

Puan Etiketi: 16
Az anlamak ters anlamaktan yeğdir!
|
 |
« Yanıtla #19 : Ekim 18, 2008, 20:23:57 » |
|
bencede 
|
|
|
|
|
|
Yumuşak başlı isem kim dedi ki uysal koyunum; Kesilir belki fakat,çekilmeye gelmez boynum! M.A.E
|
|
|
|