αχαяαуℓιм_68
Moderator
Emektar

Puan Etiketi: 431
Acele bir ağaçtır, meyvesi pişmanlık.
|
 |
« : Ekim 12, 2008, 12:30:25 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
αχαяαуℓιм_68
Moderator
Emektar

|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 12, 2008, 12:30:40 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
αχαяαуℓιм_68
Moderator
Emektar

|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 12, 2008, 12:31:38 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 12, 2008, 12:59:25 » |
|
muhteşem acaba kışın ne yapıyorlar..
|
|
|
|
|
|
Güzelliğin bir damlası olan LEYLA için uykuları haram etmek çok değilse, Güzelliğin kaynağı olan MEVLA için bir ömrü feda etmek az bile.
|
|
|
|
ihvan
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 12, 2008, 14:31:05 » |
|
ilk defa gördüm harika...teşekkürler......kışında yaylada kalmazlar zannedersem.
|
|
|
|
|
|
Her lafa verilecek cevabım var.Lakin bir lafa bakarım ''LAF'' mı diye,birde söyleyene bakarım ''ADAM'' mı diye.....
|
|
|
αχαяαуℓιм_68
Moderator
Emektar

|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 12, 2008, 16:22:41 » |
|
Rica ederim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 12, 2008, 20:04:31 » |
|
ilk defa gördüm harika...teşekkürler......kışında yaylada kalmazlar zannedersem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alanyasultanı
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 12, 2008, 20:14:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
Güneşin zerre kadar kadrine noksan gelmez
Eylese nür-ı cihan-tabını huffaş inkar
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 12, 2008, 20:41:26 » |
|
buda kışın ki manzarası.. Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Güzelliğin bir damlası olan LEYLA için uykuları haram etmek çok değilse, Güzelliğin kaynağı olan MEVLA için bir ömrü feda etmek az bile.
|
|
|
|
cepni
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 12, 2008, 20:54:42 » |
|
insan sağa sola bakmaktan namaz kılabilir mi?
çok güzel yaaa.........
İLK mescid böyle miydi acaba?
|
|
|
|
|
|
neyi arıyorsan o 'sun sen
|
|
|
|
verd-iebyaz
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 12, 2008, 21:47:51 » |
|
Ben bunu tv'de belgeselde izlemiştim herhalde.Bide ben buna benzer bir mescidi çanakkale gelibolu da görmüştüm sanırım.Askerler orada namaz kılarlarmış.
|
|
|
|
|
|
Çevrende boy atıp gelişen bu kadar gül varken, Üç beş diken'den şikayet niye?
|
|
|
Karçiçeği
Katılımcı

Puan Etiketi: 60
Karçiçeği
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 12, 2008, 22:56:06 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
αχαяαуℓιм_68
Moderator
Emektar

|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 13, 2008, 16:31:51 » |
|
Rica ederim.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
***Vahsi***
Okur

Puan Etiketi: 9
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 13, 2008, 17:06:07 » |
|
kesin bizim yaylalardan biridir. fıkra gibi cami. elele verip caminin çatısı yapalım. çatı hesabı benden. biri malzemeyi alsın biride işçiliği üstlensin.
|
|
|
|
|
|
Futbol no importante resultante importante
|
|
|
|