« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: bir sorum var bı fıkrı olan var mı?  (Okunma Sayısı 1608 defa)
ebced
Acemi
*

Puan Etiketi: 6

hem bağlar hem ayırır bizi istasyonlar....

« : Eylül 28, 2008, 10:19:59 »

arkadaslar,aöf sonucları ınternette yayımlanmış bulunmakta.

ve ben az önce sonuclarımı ögrendım,benim bu sene 3. senemdi işletme bölümünde 1. sınıfı tekrarda ve 3 dersim vardı kaldıgım,ancak 1 tanesini geçmişim 2 dersten yine kalmışım,bu durumda sınıf geçebiliniyor mu,yani şu an ben 2 ye gecebilecekmiyimn yoksa yine kalan 2 dersi mi vermem gerekli,kafam karıştı ne olur cevabı bilen bi arkadasım olsun...
1. sınıfı 4 kere tekrar etmek istemiyorummm zaten tekrar gerekiyorsa bırakacam.

cevaplarınızı bekliyorum....

Ulaşamadığına tevekkül,ulaştığına razı,kaybettiğine sabır gösteren kişi TakVa ehlidir...
ebced
Acemi
*

« Yanıtla #1 : Eylül 29, 2008, 00:49:01 »

hiç bilen arkadaş yokmuş ne yapalım Ağlayan

mesai saatini dört gözle bekliyorum  Şaşırmış Ney

Ulaşamadığına tevekkül,ulaştığına razı,kaybettiğine sabır gösteren kişi TakVa ehlidir...
EBVA
Aktif
**

Puan Etiketi: 26

***EBVA***

« Yanıtla #2 : Eylül 29, 2008, 01:32:30 »

ebced kardeşim eğer yanlış bilmiyorsam,tamamlanması gerekn belli bir kredi limiti var,eğer siz bu kredi limitini tamamladıysanız,üst sınıftan ders alabiliorsunuz diye biliyorum,birde açıköğretim fakültesimi yoksa açıköğretim lisesi için mi soruyorsunuz,bu dediğim lise için çünkü.

''...BADİYE YAYLASINDA KOKLASAYDIM İZİNİ,
KEFENİMİ BİÇSEYDİ Ebvâ’da ESEN RÜZGAR,
SENİNLE YIKASAYDIM ACILAR DEHLİZİNİ,
NE KADERİ SUÇLAMAK KALIRDI , NE İNTİHAR...''
Zambak
Forum Yöneticisi
Emektar

Puan Etiketi: 591

« Yanıtla #3 : Eylül 29, 2008, 03:13:54 »

3 derste kalınılıyor ama 2 derste sorumlu olarak gecılıyor dıye bılıyorum kardesım yanı 2 cı sınıf olunuyor ama o

2 dersıde almak zorundasınız, dıye bılıyordum yanlıs olmasın  Kararsız

Gönlümde ne var ise fâş etti göz,Seni sevdiğim yani,pinhan mıdır?
ebced
Acemi
*

« Yanıtla #4 : Eylül 29, 2008, 10:37:04 »

birde açıköğretim fakültesimi yoksa açıköğretim lisesi için mi soruyorsunuz?

açıkögretim fakultesi işletme bölümü için soruyorum.

inş zambak arkdasımın dediiiği gibidir,2 dersten kalındıgı takdirde gecebilecegimi söylemişlerdi de yalnız ben 3.senem olduğu için aynı sınıfı tekrarda,bundan şüpheleniyorum.geçerli midir halen daha diye...

bütün aöf burolarını aradım neredeyse,hiç birisi cevap vermiyor...
mesai günü degil mi ki ya,bayram tatili bu kadar erken mi başladı tr de?

teşekkürler zambak ve ebva

Zambak
Forum Yöneticisi
Emektar

« Yanıtla #5 : Eylül 29, 2008, 12:04:31 »

Masum Benım bır arkadasım 3 dersten kalmıstı (işletme bölümü) 1 ınden gectı butunlemelerde, gerıye 2 dersı kaldı ve onunda 2 cıye tekrarıydı..sorumlu olarak gecti kardeşim..sizinkiside aynı durum gıbı geldı bana..inş. yardımı olmustur..bugun tekrar arayın yarım gunde olsa açık olabılırler.

ayrıca aöfweb den notlarınız yanında harf ısaretının anlamları ve son transkırıbınızı belırtmıs olmaları gerek kardeşim.

İhtiyacınız olan test , not olursa mollamızda belırtırsenız yardımcı olmaya calısırız ıns.

Başarılar,inş. geçmişsinizdir..

gült@nem
Aktif
**

Puan Etiketi: 27

Yarabbi her daim yar ve yardımcımız ol...

« Yanıtla #6 : Ekim 16, 2008, 21:56:07 »

inşallah açık öğretimden liseyi bitiricem ve üniversiteyede devam edip ilahiyat okumak istiyorum.ama malum türban sorunu.bazı arkadaşlar ilahiyat bölümünde başın açtırılmadığını söylüyo.bu konuda fikri olan varmı?

Efendim himmeti şerifindir tek dileyim
Ne olur yardım et masivayı kalpten sileyim
Himmet ile bükülmedi bükülmez bileğim
Destur ver huzuruna bir defacık geleyim...
uslanmaz
Caylak
*

Puan Etiketi: 1

« Yanıtla #7 : Kasım 26, 2008, 23:31:10 »

Aö fakültesinde 2 dersten bir üst sınıfa geçilir kardeşim...
TUUBA
Okur
**

Puan Etiketi: 10

« Yanıtla #8 : Aralık 06, 2008, 01:34:28 »

inşallah açık öğretimden liseyi bitiricem ve üniversiteyede devam edip ilahiyat okumak istiyorum.ama malum türban sorunu.bazı arkadaşlar ilahiyat bölümünde başın açtırılmadığını söylüyo.bu konuda fikri olan varmı?
üzgünüm ama eet hala ordada yasak ben dışardan okumama rağmen sınavdan sınava açıorum...
ebced kardeşim 2 dersin varsa sınıfı geçersin ama diplomayı alman için okul bittiğinde onlarıda vermem lazm sorumlusun yani

"Biz insanlar öyle mahlukatlarız ki; bazen melekler insan yaratılmadıklarına üzülürler,

bazen de şeytanlar insan olmadıklarına şükrederler..."
tusem
Okur
**

...
« Yanıtla #9 : Aralık 09, 2008, 23:34:12 »

Basarisiz oldugun dersler ikiye inene kadar birinci sinifi tekrarliyosun(istersen dort kez gir farketmiyor)
Dersler ikiye indiginde borclu olarak 2.sinifa gecebiliyorsun..Yani 2.sinifa gecmissin.Hayirli olsun
leyya
Emektar

Puan Etiketi: 372

Dünya Bir Gündür Oda Bu Gün...

« Yanıtla #10 : Aralık 10, 2008, 00:24:36 »

valla söke söke öle bi açtırıyolarki.başı kapalı sınava girmk isteyen buraya gelsin.kimseler bişiycik demiyo.çünki ilkokuldaki çocuk bile başını kapatıyo...teneffüslerde başı kapalı geziyolar lisede...(bazıları duymasın....)burda baş örtüsü çok popüler ve aşırı modaya uygun şekilde icra ediliyo...ünüversite tercihi yapanlara tavsiye ederim burdaki ünüversiteyi.yalnız 2 yıllık...
inşllh kardeşim istediginiz şekilde sınavı geçmişsinizdir...

Komedyen değilim ama,gülebilecek bir sürü nedenm ve güldürebilecek bir sürü arkadaşlarm var.Bozuk para değilim ama harcanmış zamanlarm var.Dilsiz değilim ama bazen suskunluklarm var.Boş konuşmam ama güçlü cümlelerim var.Artis hiç değilim ama muhteşem olmak kanımda var...!
carsambali
Caylak
*

« Yanıtla #11 : Aralık 23, 2008, 13:44:16 »

ARKADAŞLAR BENİM BİR SORUM VAR SİZE BEN AÇIK ÖĞRETİM LİSESİNE YENİ YAZILDIM DERS SEÇİMİNDE KAÇ KIREDİYİ TOPLAMAM GEREKİYOR ANLAMADIM HİÇ ALAN DERSİM YOK ORTAK DERS VE SEÇMELİ DERSLERİM VAR ORTAK DERSLERİN HEPSİNİ SEÇMEM GEREKİYORMU ACABA?
Zambak
Forum Yöneticisi
Emektar

« Yanıtla #12 : Aralık 23, 2008, 13:50:55 »

Bir yakınım yeni mezun oldu.Seçtiğiniz lise türüne göre krediler değişmekte.

Ortak dersler alan dersleriniz oluyor seçmelilerlede kredinizi yükseltebiliyorsunuz diye biliyorum kardeşim.

gült@nem
Aktif
**

Puan Etiketi: 27

Yarabbi her daim yar ve yardımcımız ol...

« Yanıtla #13 : Aralık 23, 2008, 13:51:11 »

Bölümünüz ne?Genel kültürmü?

Efendim himmeti şerifindir tek dileyim
Ne olur yardım et masivayı kalpten sileyim
Himmet ile bükülmedi bükülmez bileğim
Destur ver huzuruna bir defacık geleyim...
abdullahkara
Caylak
*

« Yanıtla #14 : Şubat 12, 2009, 20:18:52 »

acik ogretim fakltelerinde bir üst sinifa gecişlerde bir üst sinife iki dersten borclü gecilebilir sadece sonsifta mezuniyet için bütün dersleri ver mek gerekir
1sinif-2sinifa  2siniftan-3snifa  3siniftan-4 sinifa 2 derse kadar borclügecilebilinir  4 sinifta mezuniyet icin butun dersleri vermek gerekir    iki yillik olan on lisans programindada lisans programindada sistem aynidir ebcet kardesimin sorusunun cevabina mahsubem bu konuya degindim tesekkur ediyorum
abdullahkara
Caylak
*

« Yanıtla #15 : Şubat 12, 2009, 20:30:45 »

sevgili arkadasim aof konulu mesajimi okursan aof ile ilgili sorunun yanıtını bulacaksin ve lutfen ne olursa olsun kafani bozup okulu birakmama lisin unutmaki bu okula sen girerken yerine birkişi dişarda kaldi hakkini verip okulu bitir melisin
gerçekleribilmek
Moderator
Katılımcı

Puan Etiketi: 43

« Yanıtla #16 : Haziran 14, 2009, 19:55:35 »

kardeşlerim bu sorunun cevabı biraz geç oldu ama en azından bundan sonra böyle bir soru ile karşılaşıldığında faydalanılmasını umuyorum. konu ile ilgili de ayrıca bir konu açılacaktır.

1) Açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelerde sınıf geçme sistemi uygulanır.Ancak,bulunduğu sınıftaki derslerin en çok ikisinden başarısız olanlara bir üst sınıfın dersleri verilir.Üç veya daha fazla dersten başarısız olanlar, başarısız oldukları dersleri tekrar ederler, bu öğrenciler üst sınıftan ders alamazlar.

2) Birinci sınıf derslerinin tümünden başarılı olamayan öğrenciye üçüncü ve dördüncü sınıftan, ikinci sınıf derslerinin tümünden başarılı olamayan öğrenciye dördüncü sınıftan ders verilmez.
elbistanlı
Katılımcı

Puan Etiketi: 52

« Yanıtla #17 : Haziran 14, 2009, 23:26:48 »

arkadaşlar ben liseye yazılacağım açık liseye düz liseyimi imam hatibimi, tercih edeyim yardımlarınızı bekliyorum

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor

Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Google

ihya · Zehirli Ok · kadin · Avrupa · kariyer · Saglik · gazali · tatil · Oyun · Hikayeler · Temiz · Videolar