|
gülnisa
|
 |
« : Eylül 19, 2008, 13:32:06 » |
|
-hapşuuaaa hapupu hiyepşii pepsi +abi elini ağzına kapatsana -ulen ordan kaç basınç fışkırıyo biliyomusun sen +çenenide kapat ------------------ -haaaappşşıııııııııııı.elhamdul illah +yerhamukellah -yehdini ve yehdini kumullah +esselamu aleykum ve rahmetullah.esselamu aleykum ve rahmetullah -yAllah şöfer yAllahh ------------------ -çok yaşa +varmı bildiğin yontem -nası yani? +çok yaşamak için diyorum ucuz etkili -sey ben sadece.... +neyse sende gör ------------------ -habaşueee +çok yaşa -hepberaber ama farklıyerlerde ------------------- alerjik bir hastalıktan dolayı 68.hapşurma sonrası +hapşueee -e yeter be ciğeri çıkardın yeter +a sende gör o zaman ------------------- -hapşuuuuuuuu +hep birlikte -olmaz kaynaklar sınırlı +?? ---------------------- +hipçiiii -geber +?? ------------------- +hieapişueeeee -pardon anlayamadım?? -------------------- -abşkk .... -nerdeyim ben_ +neymiş arkadaşın gunahları hadi sırada bekliyenler var -aa nası yaaa çok yaşa demişti ama herkess +sen duymamışsın arada azrail adında bir arkadaş vardı geber dedi -ya ühühüh nası yaa +sana demedilermi hapşururken tutma nefesini falan burnunu falan kapatma diye -aa demişlerdi yaa +yaa tabi hadi anacım bekleme yapmıyalım -------------------------- -hapşuuu +çok yaşa abi -karışma len Allahın işine!!! +haAa?? ----------------------- -heeeea heeeaa heeeaa +ç... ç.... ç..... -ya hapşıramadım +bende çok yaşa diyemedim
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
cepni
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 19, 2008, 13:34:18 » |
|
-hapşuuu +çok yaşa abi -karışma len Allahın işine!!! +haAa?? 
|
|
|
|
|
|
neyi arıyorsan o 'sun sen
|
|
|
|
gülnisa
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 19, 2008, 13:35:00 » |
|
-hapşuuu +çok yaşa abi -karışma len Allahın işine!!! +haAa??  beğenmene sevindim kar. gözlerine sağlık..
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
siyah zenci
Katılımcı

Puan Etiketi: 16
Az anlamak ters anlamaktan yeğdir!
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 19, 2008, 13:37:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
Yumuşak başlı isem kim dedi ki uysal koyunum; Kesilir belki fakat,çekilmeye gelmez boynum! M.A.E
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 19, 2008, 15:31:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülnisa
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 19, 2008, 15:34:19 » |
|
beğenmenize sevindim..ben teşkkür ederim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aktarcı
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 19, 2008, 15:36:35 » |
|
 teşekkürler kardeşim
|
|
|
|
|
|
BU VATAN ÇARŞAF YIRTAN KOKANALARLA DEĞİL, ÇARŞAFLI NENE HATUNLARLA KURTARILDI.
|
|
|
|
gülnisa
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 19, 2008, 15:39:58 » |
|
 teşekkürler kardeşim rica ederim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emsile
Girişken

Puan Etiketi: 447
_H.D.L._
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 19, 2008, 15:43:38 » |
|
-hapşuuu +çok yaşa abi -karışma len Allahın işine!!! +haAa??
-haaaappşşıııııııııııı.elhamdul illah +yerhamukellah -yehdini ve yehdini kumullah +esselamu aleykum ve rahmetullah.esselamu aleykum ve rahmetullah -yAllah şöfer yAllahh bu ikisine cok güldüm yaa  tesekkürler...
|
|
|
|
|
|
Canım BiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
<3 [ H.D.L. ] <3
|
|
|
|
gülnisa
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 19, 2008, 15:50:04 » |
|
 rica ederim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EBVA
Aktif

Puan Etiketi: 26
***EBVA***
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 19, 2008, 17:36:16 » |
|
hapşırdıktan sonra yalnız olduğunda falan kendine : -hapşuuu -çok yaşayayım ,diyen bi arkadaş vardı, 
|
|
|
|
|
|
''...BADİYE YAYLASINDA KOKLASAYDIM İZİNİ, KEFENİMİ BİÇSEYDİ Ebvâ’da ESEN RÜZGAR, SENİNLE YIKASAYDIM ACILAR DEHLİZİNİ, NE KADERİ SUÇLAMAK KALIRDI , NE İNTİHAR...''
|
|
|
|
gülnisa
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 19, 2008, 19:25:45 » |
|
hapşırdıktan sonra yalnız olduğunda falan kendine : -hapşuuu -çok yaşayayım ,diyen bi arkadaş vardı,  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gihanna
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 19, 2008, 20:12:19 » |
|
:)tşklr güln isa
|
|
|
|
|
|
faydalı ilim,makbul amel,helal rızık..
|
|
|
hadi gülümse
Poyraz

Puan Etiketi: 159
Dal rüzgarı affetmiştir ama kırılmıştır birkere
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 21, 2008, 02:33:10 » |
|
-hapşuuu +çok yaşa abi -karışma len Allahın işine!!! +haAa??  evet yaaaaa süpperdiiii  teşekkürler gülnisa kardeşim 
|
|
|
|
|
|
Dünyanın taşı yağsa başıma illa dostun gülü ağlatır beni...
|
|
|
|
gülnisa
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 21, 2008, 09:16:44 » |
|
rica ederim..beğenmenize sevindim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 21, 2008, 09:31:15 » |
|
teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapİ mam gazali  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaph adis  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapy emek  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapa raba.  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaporg
|
|
|
Garip yolcu
Banli Üye
Poyraz

Puan Etiketi: 0
_İzâ gadibte fe’skut: Öfkelendiğinde SUS!!!_
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 21, 2008, 13:38:53 » |
|
teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
Allah'ım, fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, icâbet edilmeyen duadan sana sığınırım...
|
|
|
|
gülnisa
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 21, 2008, 16:58:02 » |
|
rica ederim..gözlerinize sağlık..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vesile
Aktif

Puan Etiketi: 41
La Tahzen İnnaLLahe Meane..Üzülme Allah Bizimle...
|
 |
« Yanıtla #18 : Eylül 25, 2008, 02:10:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
"Aşkına Talibim Ey Yar..
Söylermisin ne olur vusladıma daha ne kadar var''