|
deli_prof
|
 |
« : Eylül 17, 2008, 03:46:10 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapDaglarda yasayan ve birbirini cok ama cok seven iki tane cicek varmis.Bunlar hep ilk baharda acar sonbaharda dökülürlermis. Bir gün bir cicek digerine: -Bizim birbirimizi bu kadar cok severken ilkbaharda acip sonbaharda solmamiz dogru mu? -Gel biz bundan boyle sonbaharda acalim herdaim askimizi doya doya yasayalim,demis. digeri de -Tamam sonbaharda da acalim,ben seni cok seviyorum,demis.oteki cicek: -Tamam soz mu sonbaharda bulusucaz seni beklicem sevgilim,demis. digeride: -Tamam sevgilim gelicem,soz,demis. Zaman ilerlemis ve gelmis karakis calmis kapiyi... Teklifte bulunan o kara firtinaya ragmen kari delmis ve cicek acmis.Beklemis sevdiginin de cicek acip disari cikmasini ama nafile... Gunler gecmis bi turlu cikmamis meydana sevdigi..Cünkü;kardan firtinadan korkmus.ya bani kirarsa koparik uzaklara gotururse diye... O gunden sonra kari delip yukari cikan cicege KARDELEN; kardan,firtinadan,koparilmaktan korkup da verdigi sozde durmayan cicege de HERCAI demisler..
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
leyya
Aktif

Puan Etiketi: 372
Affet isyanım benm medet alan Allah'ım...
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 17, 2008, 03:47:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
Bir nesil ki şaha kaldırır devleti... Bir nesil ki inim inim inletir milleti...
İçi Boş OLan ŞeyLerin Sesi Çok Çıkar..
|
|
|
Vesile
Aktif

Puan Etiketi: 41
La Tahzen İnnaLLahe Meane..Üzülme Allah Bizimle...
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 17, 2008, 03:54:36 » |
|
Insanlar arasindada genelde böyle olur bir cesaret eder diyeri ...  Tskkler cok güzel bir paylasim
|
|
|
|
|
|
"Aşkına Talibim Ey Yar..
Söylermisin ne olur vusladıma daha ne kadar var''
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 17, 2008, 05:15:12 » |
|
rica ederim begenmenize sevindim..
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
EBVA
Aktif

Puan Etiketi: 26
***EBVA***
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 17, 2008, 23:21:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
''...BADİYE YAYLASINDA KOKLASAYDIM İZİNİ, KEFENİMİ BİÇSEYDİ Ebvâ’da ESEN RÜZGAR, SENİNLE YIKASAYDIM ACILAR DEHLİZİNİ, NE KADERİ SUÇLAMAK KALIRDI , NE İNTİHAR...''
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 17, 2008, 23:25:47 » |
|
Kardan,fırtınadan,koparılmaktan korkmadan, karakışa inat ayakta durmayı başardığı için hayranım bu çiçeğe zaten... Birde üstüne vefa eklendi he? Hemde acılı bir son :S Neyse, " kardelen" bu sıkıntılarla başa çıkmasını bilir nede olsa  Paylaşım için teşekkürler sn prof 
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 18, 2008, 00:52:55 » |
|
rica ederim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 22, 2008, 11:53:03 » |
|
emeğinize sağlık teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülnisa
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 22, 2008, 13:19:10 » |
|
çok güzeldi..  ellerinize sağlık kardeşim.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meysera17
Aktif

Puan Etiketi: 34
ben beni bıraktığım zaman sen beni bırakma ya rab
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 22, 2008, 16:25:46 » |
|
güzel bir bilgi ve paylaşım elinize sağlık 
|
|
|
|
|
|
dünya ibretle dolu gözyaşı ile süslüdür sen yokmusun insan oğlu sağındaki meleğin değil solundaki şeytanın kulusun yere düşeni alacağın yerde bir tekmede sen vurursun.....
|
|
|
siyah zenci
Katılımcı

Puan Etiketi: 16
Az anlamak ters anlamaktan yeğdir!
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 22, 2008, 16:32:24 » |
|
|
|
|
|
|
|
Yumuşak başlı isem kim dedi ki uysal koyunum; Kesilir belki fakat,çekilmeye gelmez boynum! M.A.E
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 22, 2008, 16:40:12 » |
|
güzel bir bilgi ve paylaşım elinize sağlık 
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 22, 2008, 22:49:08 » |
|
rica ederim arkadaşlar. okuyan gözlerinize sağlık..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vesile
Aktif

Puan Etiketi: 41
La Tahzen İnnaLLahe Meane..Üzülme Allah Bizimle...
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 23, 2008, 22:13:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
"Aşkına Talibim Ey Yar..
Söylermisin ne olur vusladıma daha ne kadar var''
|
|
|
ravzahamza
Firtina

Puan Etiketi: 143
Her kalbin çarpıntısı kendi ecelinin ayak seslerid
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 24, 2008, 00:07:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapBin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ? HADDİMİ BİLİRİM derim.... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Müderris
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 24, 2008, 00:26:43 » |
|
Allah razı olsun kardeşiim eyvallah
|
|
|
|
|
|
InsanLarda güzeL Olan Yüzdür Yüzde GüzeL Olan Gözdür Ama Insanı Insan Yapan Ağızdan Çıkan Sözdür…
Tarih yazılırken okunmaz, yazıldıktan sonra okunur...
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 24, 2008, 00:31:23 » |
|
Allah razı olsun kardeşiim eyvallah
cümlemizden razı olsun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevdam12
|
 |
« Yanıtla #17 : Ekim 06, 2008, 15:27:47 » |
|
emeğinize sağlık teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #18 : Ekim 06, 2008, 15:30:02 » |
|
rica ederim okuyan gözlerinize sağlık..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hilalgüngör
Acemi
Puan Etiketi: 4
|
 |
« Yanıtla #19 : Ekim 06, 2008, 22:33:37 » |
|
güzel paylaşiminiz için teşekkürler.ama bişey aklima takıldı hercai çiçegi toprak altındami hep.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|