|
Yâde
|
 |
« : Eylül 13, 2008, 12:14:46 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapçok arkadaşınız var ve hepsi kahve içmek için size geliyorsa başınız dertte demektir. herkese servis yapmak tam bir işkence olabilir. bu durumla sık karşılaşıyorsanız Jonathan Aspinall tarafından tasarlanmış kupalar mutlaka ilginizi çekecektir. birbirine kenetlenmesi için özel tasarlanmış bu kupaların altı tanesini aynı anda taşıyabilirsiniz. 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
ravzahamza
Firtina

Puan Etiketi: 143
Her kalbin çarpıntısı kendi ecelinin ayak seslerid
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 13, 2008, 13:19:44 » |
|
bak bunu tuttum birazda tembel işi on kere mutfaga git gel boşları taşı gerçi tepsiler var ama bu son teknoloji ellerine sağlık sevgili zambak
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapBin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ? HADDİMİ BİLİRİM derim.... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
leyya
Aktif

Puan Etiketi: 372
Affet isyanım benm medet alan Allah'ım...
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 13, 2008, 16:19:35 » |
|
bak bunu tuttum birazda tembel işi on kere mutfaga git gel boşları taşı gerçi tepsiler var ama bu son teknoloji ellerine sağlık sevgili zambak
|
|
|
|
|
|
Bir nesil ki şaha kaldırır devleti... Bir nesil ki inim inim inletir milleti...
İçi Boş OLan ŞeyLerin Sesi Çok Çıkar..
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 13, 2008, 17:31:38 » |
|
begenmenıze cok sevındım kardeslerım 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
Emsile
Girişken

Puan Etiketi: 447
_H.D.L._
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 13, 2008, 18:11:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
Canım BiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
<3 [ H.D.L. ] <3
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 13, 2008, 19:50:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 13, 2008, 20:15:38 » |
|
tam benlik  teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 14, 2008, 01:50:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
***Vahsi***
Okur

Puan Etiketi: 9
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 14, 2008, 10:29:31 » |
|
güzel bir icat ama bi sorun var. gördugum kadarıyla kupalardan biri dişi digeri erkek.yani biri olmadan digeri işe yaramıyor. ben bunu geliştrdim ve dişilik -erkekliği ortadan kaldırdım. patentini alınca nasıl olduğunu acıklarım 
|
|
|
|
|
|
Futbol no importante resultante importante
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 14, 2008, 12:57:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 28, 2008, 20:19:32 » |
|
tam benlik  teşekkürler  Vahşi kardeş açıklamalarınızı bekliyoruz. 
|
|
|
|
|
|
Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 03, 2008, 20:22:40 » |
|
güzel bir icat ama bi sorun var. gördugum kadarıyla kupalardan biri dişi digeri erkek.yani biri olmadan digeri işe yaramıyor. ben bunu geliştrdim ve dişilik -erkekliği ortadan kaldırdım. patentini alınca nasıl olduğunu acıklarım   teşklr zambak,
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapİ mam gazali  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaph adis  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapy emek  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapa raba.  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaporg
|
|
|
|
neyzen.lal
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 06, 2008, 09:57:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur.... Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur...
|
|
|
EfsuN
Firtina

Puan Etiketi: 233
Mutfakta ßiri var!
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 06, 2008, 12:05:50 » |
|
güzel bir icat ama bi sorun var. gördugum kadarıyla kupalardan biri dişi digeri erkek.yani biri olmadan digeri işe yaramıyor. ben bunu geliştrdim ve dişilik -erkekliği ortadan kaldırdım. patentini alınca nasıl olduğunu acıklarım  AnLadığım kadarıyLa fincanLarın yanında artı şekLinde çıkıntıLarın karşıLığında yuvaLar var.ßu şekiLde tutturuLuyor. NasıL ki ahşap parkeLeri döşerken ßir erkek ßir dişi diye saçma ßir şekiLde ayrım yapıLıyor , ßuna da öyLe yapmışLar.Kardeşimizde farkLı ßir metodLa uygulama yapıp, ßu anLamsızLığı kaLdıracak gaLißa. Teşekkürler Zamßak.Hakikaten iLginç 
|
|
|
|
|
|
вυ ∂α gє¢єя уα нû...
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 25, 2009, 11:40:30 » |
|
Beğenmenize sevindim kardeşlerim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|