|
leyya
|
 |
« : Eylül 12, 2008, 23:39:14 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
Komedyen değilim ama,gülebilecek bir sürü nedenm ve güldürebilecek bir sürü arkadaşlarm var.Bozuk para değilim ama harcanmış zamanlarm var.Dilsiz değilim ama bazen suskunluklarm var.Boş konuşmam ama güçlü cümlelerim var.Artis hiç değilim ama muhteşem olmak kanımda var...!
|
|
|
yaban_gülü
Aktif

Puan Etiketi: 39
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 13, 2008, 02:07:43 » |
|
yok ben hiç toplamadım  akıllaca bir yöntem uyuyup kalmazlar inş.  teşekkürler kardeşim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zambak
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 13, 2008, 03:08:10 » |
|
 cok değişik 
|
|
|
|
|
|
Gönlümde ne var ise fâş etti göz,Seni sevdiğim yani,pinhan mıdır?
|
|
|
|
Asude
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 13, 2008, 03:13:33 » |
|
 cok değişik 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
leyya
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 13, 2008, 03:30:04 » |
|
|
|
|
|
|
|
Komedyen değilim ama,gülebilecek bir sürü nedenm ve güldürebilecek bir sürü arkadaşlarm var.Bozuk para değilim ama harcanmış zamanlarm var.Dilsiz değilim ama bazen suskunluklarm var.Boş konuşmam ama güçlü cümlelerim var.Artis hiç değilim ama muhteşem olmak kanımda var...!
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 13, 2008, 07:08:07 » |
|
yattığı yerden para kazanmak bu olsa gerek 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
leyya
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 13, 2008, 16:34:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
αχαяαуℓιм_68
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 13, 2008, 17:23:09 » |
|
hayir daha hic bööle salatalik toplamadim tesekkürler..
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
leyya
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 13, 2008, 17:33:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ihvan
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 13, 2008, 17:51:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
Her lafa verilecek cevabım var.Lakin bir lafa bakarım ''LAF'' mı diye,birde söyleyene bakarım ''ADAM'' mı diye.....
|
|
|
|
cepni
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 13, 2008, 20:41:38 » |
|
nere burası yaa.. ne ilginç , babama acilen göstermem lazım, çok güleceğine eminim 
|
|
|
|
|
|
neyi arıyorsan o 'sun sen
|
|
|
|
alanyasultanı
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 13, 2008, 20:56:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
Güneşin zerre kadar kadrine noksan gelmez
Eylese nür-ı cihan-tabını huffaş inkar
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 13, 2008, 21:00:01 » |
|
yattığı yerden para kazanmak bu olsa gerek  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leyya
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 13, 2008, 23:45:37 » |
|
daha bu teknoloji bize gelmedi henüz,gelene kadar torunlarımızın torunlarını görürüz inşllh...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EBVA
Aktif

Puan Etiketi: 26
***EBVA***
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 17, 2008, 05:23:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
''...BADİYE YAYLASINDA KOKLASAYDIM İZİNİ, KEFENİMİ BİÇSEYDİ Ebvâ’da ESEN RÜZGAR, SENİNLE YIKASAYDIM ACILAR DEHLİZİNİ, NE KADERİ SUÇLAMAK KALIRDI , NE İNTİHAR...''
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 17, 2008, 05:26:02 » |
|
 cok değişik 
|
|
|
|
|
|
Güzelliğin bir damlası olan LEYLA için uykuları haram etmek çok değilse, Güzelliğin kaynağı olan MEVLA için bir ömrü feda etmek az bile.
|
|
|
meysera17
Aktif

Puan Etiketi: 34
ben beni bıraktığım zaman sen beni bırakma ya rab
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 17, 2008, 16:42:02 » |
|
enterasan ne duydum nede daha önce gördüm
|
|
|
|
|
|
dünya ibretle dolu gözyaşı ile süslüdür sen yokmusun insan oğlu sağındaki meleğin değil solundaki şeytanın kulusun yere düşeni alacağın yerde bir tekmede sen vurursun.....
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 18, 2008, 01:14:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
|
leyya
|
 |
« Yanıtla #18 : Eylül 18, 2008, 01:25:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siyah zenci
Katılımcı

Puan Etiketi: 16
Az anlamak,ters anlamaktan yeğdir...
|
 |
« Yanıtla #19 : Eylül 18, 2008, 06:49:18 » |
|
;Dbende hiç toplamadım ama toplanan yeri biliyorum.Diğer yabancı ülkeleri bilemem ama Almanyada şahsen toplayan komşu anlatmıştı...
|
|
|
|
|
|
Ente birruhi la bilcismi insanün...
|
|
|
|