|
İkra
|
 |
« : Eylül 09, 2008, 22:35:45 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapMalzemeler : * 1 bütün tavuk göğsü * 3 biber * 2 domates * 2 diş sarımsak * 1 kase yoğurt Hazırlanışı : 1 adet bütün tavuk göğsünü küp olarak kesin.Tavaya sıvıyağı alın.Üzerine tavuk etini alın ve kavurun.Üzerine biber ve domatesi ilave edin. Sarımsağı ekleyin.Pişen tavuğu servis tabağına alın.Tavuk etlerinin yanına yoğurt ilave edip servis edin.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapGüLLere VurGunum GüLLere Sevdalı Bana GüLLer DeriN KırMızı GüLLer VeriN.
|
|
|
ravzahamza
Firtina

Puan Etiketi: 134
Her kalbin çarpıntısı kendi ecelinin ayak seslerid
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 11, 2008, 19:03:37 » |
|
ellerinize sağlık harika görünüyo eminim tadıda öyledir
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapBin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ? HADDİMİ BİLİRİM derim.... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
İkra
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 12, 2008, 06:58:59 » |
|
afiyet olsun kardeşim.yoğurt tercihe göre değişir ama bu kavurmadan çok yedim nefistir tavsiye ederim  hatta içindeki malzemeleri isteğinize göre çoğaltabilirsiniz 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapGüLLere VurGunum GüLLere Sevdalı Bana GüLLer DeriN KırMızı GüLLer VeriN.
|
|
|
ravzahamza
Firtina

|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 12, 2008, 12:12:47 » |
|
afiyet olsun kardeşim.yoğurt tercihe göre değişir ama bu kavurmadan çok yedim nefistir tavsiye ederim  hatta içindeki malzemeleri isteğinize göre çoğaltabilirsiniz  rabbim izin verirse bu akşam yemekte kavurucam yemek için sabırsıllanıyorum ne oburum demi arkadaşım ama her yediğimde yada sofradan kalkarken allahım olmayanlara dahada fazlasını nasip et diyorum onlarıda düşünüp elimden geleni yapmaya çalışıyorum
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapBin sene de okusam ne biliyorsun diye sorsalar bana ? HADDİMİ BİLİRİM derim.... Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
αχαяαуℓιм_68
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 12, 2008, 16:34:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 12, 2008, 16:57:01 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
İkra
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 13, 2008, 02:24:49 » |
|
teşekkürler arkadaşlar  rabbim izin verirse bu akşam yemekte kavurucam yemek için sabırsıllanıyorum ne oburum demi arkadaşım ama her yediğimde yada sofradan kalkarken allahım olmayanlara dahada fazlasını nasip et diyorum onlarıda düşünüp elimden geleni yapmaya çalışıyorum
duana amin diyorum kardeşim yok kardeşim est denemekle iyi ediyorsun umarım beğenmişsindir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ravzahamza
Firtina

|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 13, 2008, 09:43:09 » |
|
teşekkürler arkadaşlar  duana amin diyorum kardeşim yok kardeşim est denemekle iyi ediyorsun umarım beğenmişsindir  süüüüüüpppppppeeeeerdiiiiii herkese tacsi ederimm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zambak
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 13, 2008, 12:48:13 » |
|

|
|
|
|
|
|
Gönlümde ne var ise fâş etti göz,Seni sevdiğim yani,pinhan mıdır?
|
|
|
|
İkra
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 13, 2008, 23:32:42 » |
|
tşkler zambak  süüüüüüpppppppeeeeerdiiiiii herkese tacsi ederimm  çok sevindim beğenmene kardşeim afiyet olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leyya
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 14, 2008, 00:08:11 » |
|
ben hiç yemek yapmadıgım için,bu bölümlere fazla girmiyorum.bu dikkatimi çekti. çok lezzetli bi tarif tşkkrlr....
|
|
|
|
|
|
Komedyen değilim ama,gülebilecek bir sürü nedenm ve güldürebilecek bir sürü arkadaşlarm var.Bozuk para değilim ama harcanmış zamanlarm var.Dilsiz değilim ama bazen suskunluklarm var.Boş konuşmam ama güçlü cümlelerim var.Artis hiç değilim ama muhteşem olmak kanımda var...!
|
|
|
|
İkra
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 15, 2008, 20:19:09 » |
|
afiyet olsun kardeşim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 15, 2008, 21:49:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
Güzelliğin bir damlası olan LEYLA için uykuları haram etmek çok değilse, Güzelliğin kaynağı olan MEVLA için bir ömrü feda etmek az bile.
|
|
|
|