« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: susuyorsun  (Okunma Sayısı 161 defa)
aybala
Acemi
*

Puan Etiketi: 6

« : Eylül 09, 2008, 09:23:57 »

Susuyorsun...

Aslında her susuşun biraz daha yok ediyor bizi.Yokluğunla başlamışken hayatta seni tanımak en güzel andı bana.Şimdi ise yine yoksun...Bırakıp gidiyorsun...Aslında herşeyi anlatıyor gözlerin.Biraz buğulu...Biraz hüzünlü...Ayrıldık...Zaman yine kopardı bizi.Yüzünü bilmediğim,seslerini hiç duymadığım insanların içinde yine yanlız bıraktın beni.

...

Önce bakşın yaraladı beni...Sonra da sözlerin...Ayrılmamız gerekiyordu ama böyle ayrılmamalıydık.Bavulunu ben toplamamalıydım...Saatlerce konuşmamalıydık...ve sabah olunca ben hiç uyanmamalıydım...Sana veda etmemeliydi gözlerim.Penceremden gitmene izin vermemeliydim.Yokluğunda ne yapardım...Siyahı kime yakıştırırırdım sana yakıştırdığım kadar.Ya da beyaza ne demeli

İkisi bir araya gelince ne de yakışıyordu sana...Bütün güzellikleri sana adamışken ben,sen beni bırakıp gidiyordun.Ardında kocaman bir hiçliği hediye edip gidiyordun...Hem de hiçbir şey söylemeden susarak gidiyordun...

Hep gitmeler kalanları yıktı,kalanları üzdü

...

Olsun...
leyya
Emektar

Puan Etiketi: 372

Dünya Bir Gündür Oda Bu Gün...

« Yanıtla #1 : Eylül 09, 2008, 18:00:02 »

Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayançok güzeldii.....

Komedyen değilim ama,gülebilecek bir sürü nedenm ve güldürebilecek bir sürü arkadaşlarm var.Bozuk para değilim ama harcanmış zamanlarm var.Dilsiz değilim ama bazen suskunluklarm var.Boş konuşmam ama güçlü cümlelerim var.Artis hiç değilim ama muhteşem olmak kanımda var...!
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Google

ihya · Zehirli Ok · kadin · Avrupa · kariyer · Saglik · gazali · tatil · Oyun · Hikayeler · Temiz · Videolar