« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: BİR SİTEM  (Okunma Sayısı 159 defa)
denizce
Girişken

Puan Etiketi: 44

« : Eylül 04, 2008, 01:21:33 »

DUA MİMİNİN SİLAHIDIR DİYOR PEYGAMBERİMİZ(SAV)AMA NEDENDİRKİ BİZ BU SİLAHI KULLANIYOR DİYE ELEŞTİRİLİYORUZ.SİZLERE SORUYORUM SAYIN MOLLA CAMİ ÜYELERİ BİR DUAYI NAZARA VERİRKEN BU DUANIN A VEYA B ŞAHIS TARAFINDAN DİLE GETİRİLMESİ SİZCE BİR KUSURMUDUR.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.BEN BU YORUMLARINIZ NETİCESİNDE KENDİM İÇİN BİR KARAR VERECEĞİM.SİZLERLE MEŞVERET ETMEYİ KENDİM İÇİN UYGUN GÖRDÜM RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN VEDE AHİR ZAMAN FİTNELERİNDEN CÜMLEMİZİ KORUSUN SELAMETLE...

hayatın lezzet ve zevkini istiyorsan hayatını imanla hayatlandır, feraizle ziynetlendir, günahlardan çekinmekle ihtiva et
Piri Reis
Kurucu
Emektar

Puan Etiketi: 284

ihya.com

« Yanıtla #1 : Eylül 04, 2008, 10:57:43 »

Binlerce cesit dua vardir. Ayni duyguyu paylasan ayni istegi getiren bin tür dua vardir..

Duanin kim tarafindan nasil dile getirildigi degil, o duayi inanarak yapabilmek önemlidir. Yürekten yapabilmek yani.. Daha bir sadakatla daha bir icten daha bir baglanarak dua edebilmektir..

Bu yüzdendir ki kim tarafindan yapildigi hic önemi olmiyan duanin sevdigi bir kisi tarafindan tavsiye edilmis olmasi, gönül verdigi bir zaatin yaptigi sekilde yapilan dua daha bir inanarak yapilmaya vesile olabilir..

İşte böyle,
Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor

Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
www.krizveiflas.com

______
takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız
denizce
Girişken

Puan Etiketi: 44

« Yanıtla #2 : Eylül 04, 2008, 12:45:39 »

ALLAH RAZI OLSUN

hayatın lezzet ve zevkini istiyorsan hayatını imanla hayatlandır, feraizle ziynetlendir, günahlardan çekinmekle ihtiva et
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Google

ihya · Zehirli Ok · kadin · Avrupa · kariyer · Saglik · gazali · tatil · Oyun · Hikayeler · Temiz · Videolar