|
janwes
|
 |
« : Ağustos 27, 2008, 14:12:37 » |
|
Iste kardeşlerim sizlere;
karakterini ögrenmen için ücretsiz super bir firsat...
Hayal et simdi....Ormandasin, nehrin kenarindan yürüyorsun. Bir kulube görüyorsun. Kapiyi itip açiyorsun. Sag tarafta 7 küçük yatak ve ortada küçük yuvarlak bir masanin etrafinda 7 küçük sandalye var.
Masanin ortasindaki meyve tabaginda da 5 çesit meyve var.
BİR MEYVE SEÇMEDEN SONUÇLARA BAKMAYIN LÜTFEN....
a. Elma
b. Muz
c. Çilek
d. Seftali
e. Portakal
Hangi meyveyi seçersin? Seçenegin meyve senin karakterin hakkinda bilgi verecek.
ISTE SONUÇ:
Lütfen asagiya inin.
SONUÇLAR:
a. eger elmayi seçtiysen: bu demektir ki sen elma seven birisin. b. eger muzu seçtiysen: bu demektir ki sen muz seven birisin. c. eger çilegi seçtiysen: bu demektir ki sen çilek seven birisin. d. eger seftaliyi seçtiysen: bu demektir ki sen seftali seven birisin. e. eger portakali seçtiysen: bu demektir ki sen portakal seven birisin.
DAYAK YEMEDEN KAÇAYIM BEN...
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapİ mam gazali  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaph adis  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapy emek  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapa raba.  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaporg
|
|
|
|
alanyasultanı
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 27, 2008, 18:03:28 » |
|
|
|
|
|
|
|
Güneşin zerre kadar kadrine noksan gelmez
Eylese nür-ı cihan-tabını huffaş inkar
|
|
|
Garip yolcu
Banli Üye
Poyraz

Puan Etiketi: 0
_İzâ gadibte fe’skut: Öfkelendiğinde SUS!!!_
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 27, 2008, 18:36:41 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapBencede Janwes sen şimdiden kaçmaya başla Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap  Bende elmayı seçtim, bekliyorum acaba ne çıkacak...  Sen bizi güldürdün Allah'da seni güldürsün arkadaşım, teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
Allah'ım, fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, icâbet edilmeyen duadan sana sığınırım...
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 27, 2008, 20:15:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 27, 2008, 20:23:33 » |
|
bu da janwes'e bir şaka herhalde  *** Meyveler arasında seçim yapamayınca bari "hiçbiri" diyeyim dedim; ama... 
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
|
|
|
|
gülnisa
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 27, 2008, 20:47:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 27, 2008, 23:11:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapİ mam gazali  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaph adis  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapy emek  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapa raba.  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
|
|
|
yarim
Katılımcı

Puan Etiketi: 41
Hizmet eden himmet bulur.
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 27, 2008, 23:18:04 » |
|
ya hu bende karekterimle ilgili ne çıkacak diye meraklı gözlerle bakıyodum ki.... elma seven birisiniz yazıyo.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 29, 2008, 00:17:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
gulurana
Katılımcı

Puan Etiketi: 78
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 29, 2008, 00:25:49 » |
|
var yaa ben de çileği seçtim bekliyorum nolacak diye meğerse bir oyunmuş...  sonra bir gülmüşüm. sen çok yaşa emi kardeşim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yakazaa
Aktif

Puan Etiketi: 31
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 29, 2008, 00:33:49 » |
|
 oda güzel...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 29, 2008, 00:37:39 » |
|
meyveler arasında çelişkide kaldım bir an şaka olduğunu görünce şok oldum yani..
teşekkürler janwes kardeşim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leyya
Aktif

Puan Etiketi: 372
Affet isyanım benm medet alan Allah'ım...
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 29, 2008, 03:03:52 » |
|
bende saf saf aşagıya dogru iniyorm.büyük bi heyecanla neymiş acaba diye...
|
|
|
|
|
|
Bir nesil ki şaha kaldırır devleti... Bir nesil ki inim inim inletir milleti...
İçi Boş OLan ŞeyLerin Sesi Çok Çıkar..
|
|
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 29, 2008, 12:27:30 » |
|
rica ederim yüzünüzden tebessüm eksik olmasın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EBVA
Aktif

Puan Etiketi: 26
***EBVA***
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 28, 2008, 03:39:17 » |
|
|
|
|
|
|
|
''...BADİYE YAYLASINDA KOKLASAYDIM İZİNİ, KEFENİMİ BİÇSEYDİ Ebvâ’da ESEN RÜZGAR, SENİNLE YIKASAYDIM ACILAR DEHLİZİNİ, NE KADERİ SUÇLAMAK KALIRDI , NE İNTİHAR...''
|
|
|
|
Asude
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 28, 2008, 03:56:39 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapBencede Janwes sen şimdiden kaçmaya başla Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap  Bende elmayı seçtim, bekliyorum acaba ne çıkacak...  Sen bizi güldürdün Allah'da seni güldürsün arkadaşım, teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siyah zenci
Katılımcı

Puan Etiketi: 16
Az anlamak ters anlamaktan yeğdir!
|
 |
« Yanıtla #18 : Eylül 28, 2008, 06:45:15 » |
|
var yaa ben de çileği seçtim bekliyorum nolacak diye meğerse bir oyunmuş...  sonra bir gülmüşüm. sen çok yaşa emi kardeşim.
|
|
|
|
|
|
Yumuşak başlı isem kim dedi ki uysal koyunum; Kesilir belki fakat,çekilmeye gelmez boynum! M.A.E
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #19 : Eylül 28, 2008, 10:01:47 » |
|
ben de seçemedim 2 saat kararsız kaldım o kadar düşündüm yani bunun içinmiydi? 
|
|
|
|
|
|
Allah'tan ümit kesilmez!...
|
|
|
|