|
janwes
|
 |
« : Ağustos 27, 2008, 13:12:37 » |
|
Iste kardeşlerim sizlere;
karakterini ögrenmen için ücretsiz super bir firsat...
Hayal et simdi....Ormandasin, nehrin kenarindan yürüyorsun. Bir kulube görüyorsun. Kapiyi itip açiyorsun. Sag tarafta 7 küçük yatak ve ortada küçük yuvarlak bir masanin etrafinda 7 küçük sandalye var.
Masanin ortasindaki meyve tabaginda da 5 çesit meyve var.
BİR MEYVE SEÇMEDEN SONUÇLARA BAKMAYIN LÜTFEN....
a. Elma
b. Muz
c. Çilek
d. Seftali
e. Portakal
Hangi meyveyi seçersin? Seçenegin meyve senin karakterin hakkinda bilgi verecek.
ISTE SONUÇ:
Lütfen asagiya inin.
SONUÇLAR:
a. eger elmayi seçtiysen: bu demektir ki sen elma seven birisin. b. eger muzu seçtiysen: bu demektir ki sen muz seven birisin. c. eger çilegi seçtiysen: bu demektir ki sen çilek seven birisin. d. eger seftaliyi seçtiysen: bu demektir ki sen seftali seven birisin. e. eger portakali seçtiysen: bu demektir ki sen portakal seven birisin.
DAYAK YEMEDEN KAÇAYIM BEN...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap >> Osmanlıca <<
|
|
|
|
alanyasultanı
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 27, 2008, 17:03:28 » |
|
|
|
|
|
|
|
Kimseye baki deyildir,mülk-ü devlet sim-ü zer,
Bir harab olmuş gönlü tamir etmektir hüner...............
|
|
|
|
firdevs27
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 27, 2008, 17:36:41 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapBencede Janwes sen şimdiden kaçmaya başla Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap  Bende elmayı seçtim, bekliyorum acaba ne çıkacak...  Sen bizi güldürdün Allah'da seni güldürsün arkadaşım, teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 27, 2008, 19:15:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
... Sabret gönül sabret sakın isyan etme ...
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 27, 2008, 19:23:33 » |
|
bu da janwes'e bir şaka herhalde  *** Meyveler arasında seçim yapamayınca bari "hiçbiri" diyeyim dedim; ama... 
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
gülnisa
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 27, 2008, 19:47:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 27, 2008, 22:11:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap >> Osmanlıca <<
|
|
|
yarim
Katılımcı

Puan Etiketi: 36
Hizmet eden himmet bulur.
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 27, 2008, 22:18:04 » |
|
ya hu bende karekterimle ilgili ne çıkacak diye meraklı gözlerle bakıyodum ki.... elma seven birisiniz yazıyo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zambak
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 28, 2008, 23:17:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
gulurana
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 28, 2008, 23:25:49 » |
|
var yaa ben de çileği seçtim bekliyorum nolacak diye meğerse bir oyunmuş...  sonra bir gülmüşüm. sen çok yaşa emi kardeşim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yakazaa
Aktif

Puan Etiketi: 31
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 28, 2008, 23:33:49 » |
|
 oda güzel...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 28, 2008, 23:37:39 » |
|
meyveler arasında çelişkide kaldım bir an şaka olduğunu görünce şok oldum yani..
teşekkürler janwes kardeşim..
|
|
|
|
|
|
Bende 1 Lira Vardı. Sende 1 Lira vardı. Paraları değiştirdik yine 1 liramiz var. Ben de 1 bilgi Sende 1 bilgi vardı. Bilgileri değiştirdik şimdi sende 2 bende 2 bilgi var... Bilgi paylaşıldıkça çoğalır..!
|
|
|
|
leyya
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 29, 2008, 02:03:52 » |
|
bende saf saf aşagıya dogru iniyorm.büyük bi heyecanla neymiş acaba diye...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 29, 2008, 07:59:48 » |
|
bu da janwes'e bir şaka herhalde  *** Meyveler arasında seçim yapamayınca bari "hiçbiri" diyeyim dedim; ama...  gülnisa demişim ya çok pardon  teşekkürler janves
|
|
|
|
|
|
... Sabret gönül sabret sakın isyan etme ...
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 29, 2008, 11:27:30 » |
|
rica ederim yüzünüzden tebessüm eksik olmasın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|