|
fatihan
|
 |
« : Ağustos 24, 2008, 14:26:35 » |
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapİnternetten bulduğumuz bazı fotoğrafları toplayıp slayt haline getirdik.İstifadenize sunulur. İzlemek için  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaptıklayınız>>>
|
|
|
|
|
|
Hakkımda kim olumsuz bir şey duyuyorsa aslını önce bana sorsun,öğrensin; kul hakkına girmesin. Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.evlilikmektebi.com
|
|
|
yarim
Katılımcı

Puan Etiketi: 41
Hizmet eden himmet bulur.
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 24, 2008, 15:18:10 » |
|
çok güzel bir paylaşım.tarih bilmek ve tarihten birşeyleri görmek insanı bir hoş yapıyor.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 24, 2008, 15:22:33 » |
|
teşekkür ederiz eline sağlık..
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 03, 2008, 21:53:52 » |
|
çok güzel olmuş elinize sağlık
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapİ mam gazali  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaph adis  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapy emek  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapa raba.  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaporg
|
|
|
Tuna
Katılımcı

Puan Etiketi: 61
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 03, 2008, 22:32:15 » |
|
Teşekürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leyya
Aktif

Puan Etiketi: 372
Affet isyanım benm medet alan Allah'ım...
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 04, 2008, 03:32:30 » |
|
çok güzel bi paylaşımdı sevgili fatihan kardeşim.hele şu resimli olan çok hoşuma gitti...
|
|
|
|
|
|
Bir nesil ki şaha kaldırır devleti... Bir nesil ki inim inim inletir milleti...
İçi Boş OLan ŞeyLerin Sesi Çok Çıkar..
|
|
|
|
fatihan
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 01, 2009, 08:44:50 » |
|
Sağolun ilginiz için.Elinde bu tür fotoğraflar olan varsa paylaşabilir 
|
|
|
|
|
|
Hakkımda kim olumsuz bir şey duyuyorsa aslını önce bana sorsun,öğrensin; kul hakkına girmesin. Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
|
|
|
|
Müderris
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 01, 2009, 09:37:24 » |
|
Emeğine sağlık kardeşim. kimlik senet tarla tapusu senet dikkat çekici.. doğrusu senetteki tuğrada ne yazıyor ki onu merak ettim...
|
|
|
|
|
|
InsanLarda güzeL Olan Yüzdür Yüzde GüzeL Olan Gözdür Ama Insanı Insan Yapan Ağızdan Çıkan Sözdür…
Tarih yazılırken okunmaz, yazıldıktan sonra okunur...
|
|
|
|
fatihan
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 01, 2009, 10:09:50 » |
|
net bir şekilde okunmuyor maalesef....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meymune
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 01, 2009, 10:39:45 » |
|
teşekkürler ..tebrik kartları çok güzeldi 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
Garip yolcu
Banli Üye
Poyraz

Puan Etiketi: 0
_İzâ gadibte fe’skut: Öfkelendiğinde SUS!!!_
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 20, 2009, 14:10:30 » |
|
Çok hoştu, teşekkür ederiz...
|
|
|
|
|
|
Allah'ım, fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, icâbet edilmeyen duadan sana sığınırım...
|
|
|
efsunkar
Acemi
Puan Etiketi: 3
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 03, 2009, 23:50:14 » |
|
Allah Razı olsun emeğine sağlık..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatihan
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 19, 2009, 16:04:37 » |
|
cümlemizden razı olsun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 20, 2009, 20:37:07 » |
|
Teşekkürler kardeşim, güzel bir arşiv olmuş.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
medetres
Caylak
Puan Etiketi: -1
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 18, 2009, 22:44:59 » |
|
Sağolun ilginiz için.Elinde bu tür fotoğraflar olan varsa paylaşabilir  osmanlı tarihiyler ilgileniyorum resimleri paylaşma fikrin için ........@.....com adresim yada burada paylaş veren el ol inşaallah selam ve dua ile
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatihan
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 19, 2009, 08:32:31 » |
|
osmanlı tarihiyler ilgileniyorum resimleri paylaşma fikrin için ........@....com adresim yada burada paylaş veren el ol inşaallah selam ve dua ile
mail adresiniz silindi.Lütfen açıktan bu tür şeyler yazmayınız..Paylaşım için bu başlığı kullanabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şifaotu
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 19, 2009, 08:34:57 » |
|
teşekkürler kardeşim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|