|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 23, 2008, 17:44:43 » |
|
Teşekkür ederiz bilgilendirdiğiniz için.Lime wire programından çok faydalanırdık virüs bulaşınca kaldırmıştık tekrar yüklemek lazım 
|
|
|
|
|
|
Eğer şeref sahibi atanla övünürsen Doğru söylersin,ama sen öyle değil isen!?
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 23, 2008, 17:46:51 » |
|
rica ederim kardeşim..
|
|
|
|
|
|
Bende 1 Lira Vardı. Sende 1 Lira vardı. Paraları değiştirdik yine 1 liramiz var. Ben de 1 bilgi Sende 1 bilgi vardı. Bilgileri değiştirdik şimdi sende 2 bende 2 bilgi var... Bilgi paylaşıldıkça çoğalır..!
|
|
|
|
Asude
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 23, 2008, 17:47:43 » |
|
Pc uzmanı sayın profumuz bilgi için tşkler.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 23, 2008, 17:48:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
Bende 1 Lira Vardı. Sende 1 Lira vardı. Paraları değiştirdik yine 1 liramiz var. Ben de 1 bilgi Sende 1 bilgi vardı. Bilgileri değiştirdik şimdi sende 2 bende 2 bilgi var... Bilgi paylaşıldıkça çoğalır..!
|
|
|
|
s_e_n_a
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 23, 2008, 19:36:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ
Dünyanın en Cimri Insanı Kimdir Bilir misiniz??
Peygamber Sallallahu Aleyhi ve Sellem'in Adı Geçtiğinde O'na Salavat Getirmeyendir !
|
|
|
|
leyya
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 23, 2008, 19:54:54 » |
|
bu çok gerekli bilgi için tşkkrlr.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 23, 2008, 19:59:02 » |
|
rica ederim ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 23, 2008, 22:00:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 23, 2008, 22:06:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İkra
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 24, 2008, 00:04:55 » |
|
bu prg ı çok kullanırım çok iyi oldu kardeşim Allah razı olsun antivirüs yenileyince bu kullandığım hemen uyarı veriyor ama yine de bu bilgi iyi oldu
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapGüLLere VurGunum GüLLere Sevdalı Bana GüLLer DeriN KırMızı GüLLer VeriN.
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 24, 2008, 00:09:30 » |
|
cümlemizden razı olsun kardeşim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ersinbakar
Acemi
Puan Etiketi: 9
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 15, 2008, 14:54:41 » |
|
limevire yerine ares tavsiye ederim çünkü ayrıştırma özelliği yüksek yani virüslü dosyaları gördüğü taktirde size yansıtmıyor.. birde rapid sayfasından temin etmeye çalışırsanız daha iyi olur... hemde albüm elde edilmiş olur fakat bu yazdıklarımda yasal değil emeği hiçe sayıyoruz onuda göz ününde bulundurmanızı isterim galu selama...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 15, 2008, 15:06:52 » |
|
elinize emeğinize sağlık teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 15, 2008, 15:34:00 » |
|
rica ederim kardeşim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|