|
aktarcı
|
 |
« : Ağustos 23, 2008, 13:20:16 » |
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yaphttp://www.herturlu.org/ideal-kilo.php
|
|
|
|
|
|
Ahirette seni kurtaracak bir eserin olmadığı takdirde; fani dünyada bıraktığın eserlere kıymet verme...
|
|
|
|
Sevdam12
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 23, 2008, 14:02:10 » |
|
İnanmayın : ))) Çöp gibi olursunuz  İnanıp rejim yapmayın 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Asude
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 23, 2008, 14:11:36 » |
|
tatile gitmeden önceki kilom ideal kilom. Yedik içtik hesapsızca tabi 4 kilo aldım onlar fazla çıktı vericem inş.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
firdevs27
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 25, 2008, 17:49:00 » |
|
7 kilo almalısınız...  diyo 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Asude
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 25, 2008, 18:13:20 » |
|
7 kilo almalısınız...  diyo  Safinaz seni  Mis gibi balık kızarttım yanında çoban salata... kilo alman lazımmış baksana. Okadar tatlı tarifi yollluyorsun yaptıklarından yemiyormusun yoksa. 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
firdevs27
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 25, 2008, 18:24:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alanyasultanı
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 25, 2008, 22:15:09 » |
|
Firdevs sende benim hep imrendiğim taifedensin o zaman"yiyorum ama kilo almıyorum"taifesi  Bu tatilde ,sen bilirsin firdevs Antebin kahvaltılık katmerleri baklavaları derken Annem sağolsun bizleri hafif ağırlaştırdı  Şimdi fazlalıklarla uğraşıyorum..........
|
|
|
|
|
|
Kimseye baki deyildir,mülk-ü devlet sim-ü zer,
Bir harab olmuş gönlü tamir etmektir hüner...............
|
|
|
|
firdevs27
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 25, 2008, 22:30:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Asude
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 25, 2008, 23:52:56 » |
|
Sana arada safinaz dersem kırılmazssın o zaman madem lakabınmış  Valla balığı yerken aklımdan geçtin inanki. İftara çağırayım seni buyur gel ramazanda olmazmı. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
firdevs27
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 26, 2008, 00:05:55 » |
|
Sana arada safinaz dersem kırılmazssın o zaman madem lakabınmış  Valla balığı yerken aklımdan geçtin inanki. İftara çağırayım seni buyur gel ramazanda olmazmı.  De nasılsa alıştım...  Afiyet olsun, maddi manevi hertürlü azalarına şifa olsun Asudecim...  İnan ki çok iyi olurdu.  Davete icabet etmemek olmaz dimi  İnşallah diyelim... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zambak
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 26, 2008, 00:15:03 » |
|
ben hıc yazmayayım  bozulmus bu tartı 
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Asude
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 26, 2008, 00:28:21 » |
|
ben hıc yazmayayım  bozulmus bu tartı  Bozma moarlini sen olurmu zambakcım.  Biraz irade biraz istek azimle verilmeycek kilo yok. Ben klio verdim artık yiyebilirm demekte yanlış aslında o zamn verilenler geri alınıyor çünkü.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 28, 2008, 18:21:49 » |
|
|
|
|
|
|
|
Allah'tan ümit kesilmez!...
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 28, 2008, 21:06:21 » |
|
6 kilo almalıymışım  paylaşım için teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
... Sabret gönül sabret sakın isyan etme ...
|
|
|
|
Asude
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 28, 2008, 22:14:47 » |
|
6 kilo almalıymışım  paylaşım için teşekkürler  Bir safinaz daha... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|