|
Asude
|
 |
« : Ağustos 22, 2008, 13:38:18 » |
|
Forumdan Ayrılıyorum
Sarışın: Forumda sarışın sayısı artmaya başladı. Ben "aptal olmayan sarışın" ünvanımı kimseye kaptırmak istemiyorum. Kariyerimin zirvesindeyken bırakmak istiyorum. Boyalarım akmadan, ibibikler ötmeden .. Hoşçakalın ..
Alıngan: Zaten unutuldum, gitsem de kimse farketmiyecek. O yüzden yazayım dedim, ben diyorum, gidiyorum .. Ooo, kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ?
Admin: Forumdan ayrılıyorum. Taksidi ödüyemedik bu ay. Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız. Canlarım benim, benim ayrılmama hiç dayanamazsınız!!
Muhalif doğacı: Forumdan ayrılıyorum arkadaşlar .. Direnişlerime rağmen forumun en altındaki ağaçlar kesilerek "forum oyunları" bölümü açıldı. Adminleri şiddetle kınıyorum .. Kın kın kın..
Duygusal: ben bennn ………………….daha fazla konuşamayacağım
Kıskanç: Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo. İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum, fazla zamanım yok, akşam oldu, ortama akmam lazım .. Akmerkez beni bekler .. Adım en az 3 isimli topikte geçene kadar foruma uğramıyacağım ..
Yeni Üye: Ben çok yeniyim. Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
zambak
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 22, 2008, 13:40:41 » |
|
 teşkkurler
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
s_e_n_a
Moderator
Emektar

Puan Etiketi: 230
Acele bir ağaçtır, meyvesi pişmanlık.
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 22, 2008, 13:41:04 » |
|
 teşkkurler
|
|
|
|
|
|
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ
Dünyanın en Cimri Insanı Kimdir Bilir misiniz??
Peygamber Sallallahu Aleyhi ve Sellem'in Adı Geçtiğinde O'na Salavat Getirmeyendir !
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 22, 2008, 13:42:03 » |
|
 teşkkurler
|
|
|
|
|
|
Bende 1 Lira Vardı. Sende 1 Lira vardı. Paraları değiştirdik yine 1 liramiz var. Ben de 1 bilgi Sende 1 bilgi vardı. Bilgileri değiştirdik şimdi sende 2 bende 2 bilgi var... Bilgi paylaşıldıkça çoğalır..!
|
|
|
|
aktarcı
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 22, 2008, 15:51:00 » |
|
 teşkkurler
|
|
|
|
|
|
Ahirette seni kurtaracak bir eserin olmadığı takdirde; fani dünyada bıraktığın eserlere kıymet verme...
|
|
|
|
firdevs27
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 22, 2008, 20:41:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Sevdam12
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 22, 2008, 22:02:02 » |
|
Hepsi komikte Admin: Forumdan ayrılıyorum. Taksidi ödüyemedik bu ay. Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız. Canlarım benim, benim ayrılmama hiç dayanamazsınız!!  Emeğine sağlık...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Asude
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 22, 2008, 23:08:09 » |
|
Ben tşk edrim. Duygusal: ben bennn ………………….daha fazla konuşamayacağım 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 05, 2008, 01:07:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap >> Osmanlıca <<
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 05, 2008, 15:26:52 » |
|
Yeni Üye: Ben çok yeniyim. Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim
 Umarım forum üyelerimizin böyle bir nedeni olmaz. 
|
|
|
|
|
|
Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
|
|
|
|
Asude
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 05, 2008, 15:46:17 » |
|
yorumlarınız için ben teşkkür edirm arkadaşlr... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 08, 2008, 14:14:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapDersiam.com
|
|
|
EBVA
Katılımcı

Puan Etiketi: 26
***EBVA***
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 20, 2008, 14:10:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
''...BADİYE YAYLASINDA KOKLASAYDIM İZİNİ, KEFENİMİ BİÇSEYDİ Ebvâ’da ESEN RÜZGAR, SENİNLE YIKASAYDIM ACILAR DEHLİZİNİ, NE KADERİ SUÇLAMAK KALIRDI , NE İNTİHAR...''
|
|
|
siyah zenci
Girişken

Puan Etiketi: 58
siyah zenci
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 20, 2008, 14:13:25 » |
|
Hepsi komikte Admin: Forumdan ayrılıyorum. Taksidi ödüyemedik bu ay. Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız. Canlarım benim, benim ayrılmama hiç dayanamazsınız!!  Emeğine sağlık...
|
|
|
|
|
|
Ente birruhi la bilcismi insanün.. Sen cisminle değil,ruhunla insansın...
|
|
|
|
gülnisa
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 20, 2008, 16:21:29 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|