|
ahuzar
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 24, 2008, 23:16:58 » |
|
Phılo-Sophıa-Loren/ Dücane Cündioğlu
"Müslüman kadının sorunları, çağdaş kadının sorunlarıdır.Bugün bazı kadınlarımız arasında özgürlüğün anlamı,daha az kadın,daha az anne,daha az eş olmakla eşdeğerdir..."
Arka kapaktan bir alıntı.. Hararetle okumanızı tavsiye ederim..
|
|
|
|
|
|
Bırakma ellerimizi Rabb' im...
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 25, 2008, 12:01:25 » |
|
Mustafa Armağan Abdulhamit'in Kurtlarla dansı çok güzel bir dil ile anlatılmış kesinlikle tavsiyemdir..
|
|
|
|
|
|
Ölürse ten ölür,canlar ölesi değil!...
Göğe bezgin bakanların bir türlü öğrenemediği bir oyundur satranç...
|
|
|
Akiraa
Okur

Puan Etiketi: 6
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 25, 2008, 17:55:55 » |
|
gönder okuyayımmmmmmm....
|
|
|
|
|
|
Hiç kimse yoktur olmasın kimsesi Herkesin vardır bir kimsesi Ben bu gün kimsesiz kaldım Ey Kimsesizler Kimsesi
|
|
|
beyazzambak
Okur

Puan Etiketi: 5
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 08, 2008, 15:41:21 » |
|
Mustafa Armağan Abdulhamit'in Kurtlarla dansı çok güzel bir dil ile anlatılmış kesinlikle tavsiyemdir..
KİTAP GÜZEL OLDUĞUNA KATILIYORUM. AMA MALUM HZ.ABDÜLHAMİD-İ SANİYİ HERKES ÇOK GÜZEL ANLAYAMIYOR. BU KİTAPTA DA BAZI İSTİBDAT KELİMELERİ GEÇMİYOR DEĞİL... ÖMER FARUK YILMAZ'IN 2. ABDÜLHAMİT HAN İSİMLİ KİTABI DA YUTKUNKADAN OKUYABİLECEĞEMİZ BİR KİTAPTIR...
|
|
|
|
|
|
bir gaye için yaşamak da güzeldir ölmekte...
|
|
|
|
talebecikk
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 09, 2008, 09:42:50 » |
|
KİTAP GÜZEL OLDUĞUNA KATILIYORUM. AMA MALUM HZ.ABDÜLHAMİD-İ SANİYİ HERKES ÇOK GÜZEL ANLAYAMIYOR. BU KİTAPTA DA BAZI İSTİBDAT KELİMELERİ GEÇMİYOR DEĞİL...
ÖMER FARUK YILMAZ'IN 2. ABDÜLHAMİT HAN İSİMLİ KİTABI DA YUTKUNKADAN OKUYABİLECEĞEMİZ BİR KİTAPTIR...
teşekürler.okuruz inş. 
|
|
|
|
|
|
Ölürse ten ölür,canlar ölesi değil!...
Göğe bezgin bakanların bir türlü öğrenemediği bir oyundur satranç...
|
|
|
Tuna
Katılımcı

Puan Etiketi: 61
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 09, 2008, 23:18:39 » |
|
Size katılıyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vakit42
Caylak
Puan Etiketi: 1
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 15, 2008, 22:18:17 » |
|
MECNUN GEZENİN LEYLA'SI.HEKİMOĞLU İSMAİL.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şafak
Okur

|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 18, 2008, 12:07:13 » |
|
eğik ehramlar :deneme
sezai karakoç
edebiyat yazıları
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Temmuz
Katılımcı

Puan Etiketi: 55
|
 |
« Yanıtla #28 : Mart 18, 2008, 15:11:29 » |
|
SİZE tavsiye edebilecegim kitap düşün ve başar MUHAMMED BOZDAĞ
|
|
|
|
|
|
“Dünün geçti, yarınında belli değil, öyleyse bugününü iyi değerlendir.”(Hz. Ali)
|
|
|
doğdum_öldüm
Okur

Puan Etiketi: 12
|
 |
« Yanıtla #29 : Mart 24, 2008, 17:42:53 » |
|
Muhtasar OSMANLI TARİHİ Çamlıca Basım Yayın
|
|
|
|
|
|
Cenab ı Hak Anlama Kabiliyetimizi Arttırsın
|
|
|
şafak
Okur

|
 |
« Yanıtla #30 : Mart 26, 2008, 16:13:35 » |
|
behcet nacatigil :iki başına yürümek
şiir kitapları
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doğdum_öldüm
Okur

Puan Etiketi: 12
|
 |
« Yanıtla #31 : Nisan 01, 2008, 07:51:27 » |
|
Her kitap okunmaz her bilgi alınmaz Bazı bilgiler kimisine zehir kimisine şifa olur
|
|
|
|
|
|
Cenab ı Hak Anlama Kabiliyetimizi Arttırsın
|
|
|
Naz
Caylak
Puan Etiketi: 0
|
 |
« Yanıtla #32 : Nisan 11, 2008, 22:32:38 » |
|
Şule Yüksel Şenler'in Huzur Sokağı k ve Şule Yüksel Şenler'in hayatını anlatan Bir Çığır Öyküsü (Demet Tezcan) kitaplarını okumanızı tavsiye ederim... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuadesra
|
 |
« Yanıtla #33 : Nisan 11, 2008, 22:40:08 » |
|
huzur sokağının herkesçe okunması gerektiğini düşünüyorum.çok içten yazılmış bir kitap...
|
|
|
|
|
|
\\\'\\\'Hayat denen sonsuzluğun ortasında bir çocuğuz,düşe kalka büyürken kalkamayız birçoğumuz\\\'\\\' Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #34 : Nisan 11, 2008, 23:19:36 » |
|
Haklısınız fuadesra kardeşim çok güzel bir kitap. Ben de Huzur Sokağı'nı okumanızı tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
|
|
|
|
fuadesra
|
 |
« Yanıtla #35 : Nisan 11, 2008, 23:30:35 » |
|
ben okudum kardeşim... 
|
|
|
|
|
|
\\\'\\\'Hayat denen sonsuzluğun ortasında bir çocuğuz,düşe kalka büyürken kalkamayız birçoğumuz\\\'\\\' Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #36 : Nisan 12, 2008, 10:17:24 » |
|
huzur sokağı gerçekten çok güzel ama benim merakım başka affedin.şimdi kitap almak istesem ve buraya girsem hangi kitabı alacağımı şaşırırdım doğrusu.ayrıca ya okumak istemiyeceğim bir kitap denk gelirse.bir çogu yanlı bilgi verebiliyor dini kitaplarda.bence bu bölümün anket haline getirilmesi daha doğru diye düşünüyorum.takdir sizin kardeşlerim..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
farukaktaş
|
 |
« Yanıtla #37 : Nisan 12, 2008, 13:47:18 » |
|
KİTAP GÜZEL OLDUĞUNA KATILIYORUM. AMA MALUM HZ.ABDÜLHAMİD-İ SANİYİ HERKES ÇOK GÜZEL ANLAYAMIYOR. BU KİTAPTA DA BAZI İSTİBDAT KELİMELERİ GEÇMİYOR DEĞİL...
ÖMER FARUK YILMAZ'IN 2. ABDÜLHAMİT HAN İSİMLİ KİTABI DA YUTKUNKADAN OKUYABİLECEĞEMİZ BİR KİTAPTIR...
Mustafa Armağan'ın kitabını ben de "tavsiye ederim", diyemiyorum.
|
|
|
|
|
|
Sabır, yüzü ekşitmeden acıyı yudum yudum içine sindirmektir. Cüneyd-i Bağdadi Hz.
|
|
|
|
damla_
|
 |
« Yanıtla #38 : Nisan 12, 2008, 13:52:15 » |
|
huzur sokağının herkesçe okunması gerektiğini düşünüyorum.çok içten yazılmış bir kitap...
|
|
|
|
|
|
Alemlerin Rabbine sonsuz hamd-ü senalar olsun..- Sen benim kabul edilmiş dualarımsın -
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #39 : Nisan 12, 2008, 13:57:56 » |
|
huzur sokağı gerçekten çok güzel ama benim merakım başka affedin.şimdi kitap almak istesem ve buraya girsem hangi kitabı alacağımı şaşırırdım doğrusu.ayrıca ya okumak istemiyeceğim bir kitap denk gelirse.bence bu bölümün anket haline getirilmesi daha doğru diye düşünüyorum.takdir sizin kardeşlerim..
Evet haklısınız kardeşim. Anket olabilir ya da kardeşlerimiz tavsiye ettikleri kitap hakkında biraz açıklama veya tanıtım yapabilirlerse biz de kitabın içeriği hakkında biraz bilgi sahibi olmuş oluruz.
|
|
|
|
|
|
Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
|
|
|
|