Mendokuse
Aktif

Puan Etiketi: 45
|
 |
« Yanıtla #60 : Ağustos 20, 2008, 17:25:11 » |
|
Aaah Aaah İstanbulum... Hasretimi biraz olsun dindirdiğin için teşekkürler Zambak kardeşim...Allah herkese gidip görmeyi nasip eder inşallah bu güzel mekanları... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sadık Dost
|
 |
« Yanıtla #61 : Ağustos 20, 2008, 17:34:59 » |
|
Teşekkürler Zambak kardeşim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sifa
|
 |
« Yanıtla #62 : Ağustos 20, 2008, 21:04:39 » |
|
ya daha yeni geldim istanbuldan ama insan gördükçe tekrar özlüyor..  Allah herkese görmeyi o mübarek yerleri gezmeyi nasip eylesin.. amin.. 
|
|
|
|
|
|
ya rabbi yoruluna kadar değil bayılana kadar hizmet etmeyi nasip eyle... AMİNN
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #63 : Ağustos 20, 2008, 22:25:51 » |
|
İlginiz için teşekkurler mendokuse , umut ve sıfa kardeşlerım.. Sızlerle soyle bır ıstanbul turu attık  gezıden memnun kalmanıza sevındım 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
ihvan
|
 |
« Yanıtla #64 : Ağustos 22, 2008, 16:29:12 » |
|
bu haliyle göremedik istambulu....yeni halini geçenlerde tekrar görmek nasip oldu..manevi güzellikler başka...teşekkürler zambak
|
|
|
|
|
|
Her lafa verilecek cevabım var.Lakin bir lafa bakarım ''LAF'' mı diye,birde söyleyene bakarım ''ADAM'' mı diye.....
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #65 : Ağustos 26, 2008, 00:28:46 » |
|
bu haliyle göremedik istambulu....yeni halini geçenlerde tekrar görmek nasip oldu..manevi güzellikler başka...teşekkürler zambak
 haklısınız ıhvan kardeşim , ılgınıze teşekkurler 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
ahuzar
Moderator
Firtina

Puan Etiketi: 310
|
 |
« Yanıtla #66 : Kasım 03, 2008, 23:17:32 » |
|
İstanbul.. Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Bu şehr-i Sitanbul ki bi mislü behadır Bir sengine yek pare Acem mülkü fedadır. Altında mı üstünde midir cennet-i ala El-hak bu ne halet bu ne hoş ab-u hevadır. Resimlere bakınca şair Nedim'in bu dizeleri geldi aklıma.Mezarlıkları bile nefes alıp veren bir şehir İstanbul..O'nu bi-hakkın tasvir ne mümkün... Ellerine sağlık Zambak kardeşim,çok teşekkürler..bu ne hoş bir paylaşım,ellerin dert görmesin inşaallah..Sayende İstanbul'u en güzel zamanlarında belki de tenefüs etmiş olduk kardeşim..Selam ve dua ile..
|
|
|
|
|
|
Bırakma ellerimizi Rabb' im...
|
|
|
gült@nem
Aktif

Puan Etiketi: 30
Yarabbi her daim yar ve yardımcımız ol...
|
 |
« Yanıtla #67 : Kasım 03, 2008, 23:19:43 » |
|
ah ah çok özledim istanbulu.ama inşallah en yakın zamanda gidicem. 
|
|
|
|
|
|
Efendim himmeti şerifindir tek dileyim Ne olur yardım et masivayı kalpten sileyim Himmet ile bükülmedi bükülmez bileğim Destur ver huzuruna bir defacık geleyim...
|
|
|
|
gözyaşı
|
 |
« Yanıtla #68 : Kasım 03, 2008, 23:41:18 » |
|
Elinize emeğinize sağlık kardeşim. Çok güzel kareler. Tarihi fotoğraflara karşı özel bir ilgim vardır. Bir de İstanbul söz konusu olunca daha bir başka oluyor. Rabbim tekrar gidip görmeyi nasib eder inşallah. Gezi için teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
Ya Rabbi! Doğruyu doğru olarak bize göster ve ona uymak için kuvvet ve kudret ver.
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #69 : Kasım 04, 2008, 00:10:39 » |
|
Guzel bır o kadar da samimi yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim değerli ahuzar,gültanem,gözyaşı kardeşlerim. Bu yolculukta benı yalnız bırakmadıgınız için çok sağolun bakan gözlerınıze sağlık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gült@nem
Aktif

Puan Etiketi: 30
Yarabbi her daim yar ve yardımcımız ol...
|
 |
« Yanıtla #70 : Kasım 04, 2008, 00:15:40 » |
|
rica ederiz.ne demek istanbul olunca hiç yalnız bırakırmıyız.
|
|
|
|
|
|
Efendim himmeti şerifindir tek dileyim Ne olur yardım et masivayı kalpten sileyim Himmet ile bükülmedi bükülmez bileğim Destur ver huzuruna bir defacık geleyim...
|
|
|
leyya
Aktif

Puan Etiketi: 372
Affet isyanım benm medet alan Allah'ım...
|
 |
« Yanıtla #71 : Kasım 04, 2008, 05:39:30 » |
|
vay be...ne şanlı tarihimiz var bizim...ne eserler,ne insanlar... bu manidar paylaşım için tşkkrlr...
|
|
|
|
|
|
Bir nesil ki şaha kaldırır devleti... Bir nesil ki inim inim inletir milleti...
İçi Boş OLan ŞeyLerin Sesi Çok Çıkar..
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #72 : Kasım 06, 2008, 11:03:02 » |
|
Vakit ayırdığınız için ben sizlere teşekkür ederim,beğenmenize sevindim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #73 : Kasım 06, 2008, 11:12:05 » |
|
ey mubarek koca şehir ne kadarda ihtişamlı eskisi yenisinden yenisi eskisinden güzel...
çok teşekkürler zambak bizleri bir nebzede olsa nostalji yaptırdın..
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
|
verd-iebyaz
|
 |
« Yanıtla #74 : Kasım 06, 2008, 12:38:59 » |
|
Tarihi yerler olmasa hiç tanıyamayacaktım.Ne kadar değişmiş.İsterdim o zamanlarda yaşamayı.Paylaşım için teşekkürler!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #75 : Kasım 13, 2008, 21:24:15 » |
|
Beğenmenize çok sevindim,bende çok şaşırarak bakmıştım her birine..
Ben teşekkür ederim kardeşlerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardelen54
|
 |
« Yanıtla #76 : Kasım 16, 2008, 17:31:48 » |
|
İstanbul'um... İslambol'um... Eskimeyen eskim... Her ne kadar yenileseler de eski tat olmayacak İstanbul'um...  Ama biz, senin bu halini seveceğiz İslambol'um...  Sevgili Zambak eskilerde gezmek çok iyi geldi. Yakın bir zamanda orada olmama rağmen yeniden ve yeniden özlemişim. Emeğine sağlık...
|
|
|
|
|
|
Sürç-ü lisan ettiysem affola...
|
|
|
dolunay_34
Okur

Puan Etiketi: 6
|
 |
« Yanıtla #77 : Kasım 16, 2008, 22:16:47 » |
|
bnde cok beğendim.teşekkürler resimler için.istanbul bambaşka yaa.necip fazılın dediği gibi GÜLENİ ŞÖYLE DURSUN,AĞLAYANI BAHTİYAR...İSTANBUL İSTANBUL....
|
|
|
|
|
|
GÖZÜM,AKLIM,FİKRİM VAR DEME HEPSİNİ ÖLDÜR, SANA ÇÖL GİBİ GELEN,O;GÖL DİYORSA GÖLDÜR!...
|
|
|
|
Yâde
|
 |
« Yanıtla #78 : Kasım 17, 2008, 10:52:12 » |
|
 beğenmenize çok sevindim vakit ayırıp baktığınız için ben teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|