jade
Aktif

Puan Etiketi: 16
bakma suskun olduğuma, dağlarında sesi çıkmaz
|
 |
« : Ocak 03, 2008, 00:24:37 » |
|
Videoyu bakmaniza izin verilmiyorVideoyu Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap böle şaka olurmu yaww ama çok komik helede sonuncusu
|
|
|
|
|
|
Elif, Lam, Mim...Günahkar titrek ellerim 'Elif Elif ' diyediye senden seni isterim, Madem ki sana varmak,dikenli yollar geçmek, Vuslatımın kanıtı olsun; kevser suyundan içmek.
|
|
|
|
Piri Reis
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 03, 2008, 00:29:42 » |
|
Kamera sakasininda bu kadarina pes yani  muhtesem bisi yapsak mi ne 
|
|
|
|
|
|
İşte böyle, Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.krizveiflas.com ______ takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız
|
|
|
|
ankebut-57
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 03, 2008, 09:07:04 » |
|
O neydi öyle yaw. O adamlar bir daha iflah olmazlar. 
|
|
|
|
|
|
Âlimleri irfan sahib eden, üç harf ile beş noktadır.(عشق) Mü'minleri duhûlü cennet eyleyen, beş harf ile üç noktadır. (ايمان)
|
|
|
Ecyad
Katılımcı

Puan Etiketi: 22
El-insan mahallün-nisyan..
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 03, 2008, 12:16:11 » |
|
 Tek kelimede muhteşem şaka heralde böyle birşeyle karşılaşmakla insan deli olur... O düşen ne korkumuştur yakalanırım diye 
|
|
|
|
|
|
Bir milletin ihyası;kötülerin imhasıyla değil,"Genç Neslin Eğitim ve Terbiyesi ile mümkündür."
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 03, 2008, 14:22:04 » |
|
çok güldüm ya Allah aglatmasın
|
|
|
|
|
|
Allah'tan ümit kesilmez!...
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 03, 2008, 14:25:45 » |
|
insanı kalpten götürür bu şaka ya 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
zümer
Okur

Puan Etiketi: 6
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 03, 2008, 19:13:08 » |
|
böyle birşeyle karşılaşsam korkarmıydım acaba:)
|
|
|
|
|
|
İnsan gönlünü çıkarıp, avucuna koyarak Başkaları önünde mahcup olmadan dolaşabilmelidir.
|
|
|
|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 03, 2008, 21:15:06 » |
|
Bunlar, benim başıma gelse bende dahil olmak üzere atletizm rekoru bile kırılır kolaylıkla. 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
LETAİF
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 03, 2008, 23:47:08 » |
|
davulun sesi uzaktan hoş gelir hesabı, seyrederken gayet hoş; birde zannedersem o duvarın arkası mezarlıkmış tv de öyle söylemişlerdi yani durumu düşününce aklı muhafaza bi haylı zor bu vaziyette...
|
|
|
|
|
|
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı....
|
|
|
|
Gok_Sultan
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 04, 2008, 00:54:10 » |
|
Kaçın bombacı mülayim geliyor. 
|
|
|
|
|
|
Takdir-i Hudâ kuvvet-i bâzu ile dönmez Bir şem'a ki, Mevlâ yaka, üflemekle sönmez.
|
|
|
|
EfsuN
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 06, 2008, 13:47:23 » |
|
komik ama yazık yaa..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
gariban gurbetci
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 06, 2008, 15:20:55 » |
|
e erveya gec bizimde gideceyimiz mezarlik ama biz kimseyi korkutmayiz 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 06, 2008, 15:21:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
Allah'tan ümit kesilmez!...
|
|
|
|
EftaL
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 25, 2008, 15:18:59 » |
|
İzlemesi güzelde. Bize olsa böyle gülebilir miyim bilmiyorum. 
|
|
|
|
|
|
ηє вєуαη-ι нαℓє ¢υ'яєт, ηє ƒιgαηα тαкαтιм ναя. ηє яє¢α уι ναѕℓα gαуяєт, ηє ƒιяαнα кυ∂яєтιм ναя.
|
|
|
|
EfsuN
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 25, 2008, 15:32:57 » |
|
İzlemesi güzelde. Bize olsa böyle gülebilir miyim bilmiyorum.  kaçmaktan güLmeye fırsatın oLursa güLersin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
αχαяαуℓιм_68
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 17, 2008, 08:02:50 » |
|
ben orda olsaydim kesin kafayi üsütmüstüm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeynep88
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 02, 2008, 16:52:03 » |
|
ben orda olsaydim kesin kafayi üsütmüstüm
aynen çok korkağım zaten 
|
|
|
|
|
|
Müslümanlık nerde! Bizden geçmiş insanlık bile Âlem aldatmaksa maksad, aldanan yok, nafile! Kaç hakiki Müslüman gördümse, hep makberdedir Müslümanlık, bilmem amma, galiba göklerdedir!
|
|
|
|
deli_prof
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 02, 2008, 16:57:31 » |
|
|
|
|
|
|
|
Güzelliğin bir damlası olan LEYLA için uykuları haram etmek çok değilse, Güzelliğin kaynağı olan MEVLA için bir ömrü feda etmek az bile.
|
|
|
|
janwes
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 30, 2008, 15:05:18 » |
|
aman Allah'ım bu ne ya süper böyle bir şeyi yaşamak isterdim tabi şaka olacak  sonra çok gülerdim herhalde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esrafuad
Aktif

Puan Etiketi: 30
"Konuşacaksan hakkı konuş yoksa sus!!"
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 01, 2008, 18:48:43 » |
|
yüzyılın şakası bu ya 
|
|
|
|
|
|
"Zatının Sıfatının Esmanın Ef'alinin hudutsuzluğunca şükürler olsun Yarabbi........"
|
|
|
|