|
Piri Reis
|
 |
« : Ocak 02, 2008, 23:57:15 » |
|
Videoyu bakmaniza izin verilmiyorVideoyu Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapEn güzeli ararken gönül... site site dolanip en güzel siteyi bulacam derken ömür biter de süfli bir sitede takili kaliverir gönül.. Molla Cami nin güzelligini kesfedenlerden oluruz insaallah 
|
|
|
|
|
|
İşte böyle, Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.krizveiflas.com ______ takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 03, 2008, 00:31:55 » |
|
herzaman en mükemmeli ve en iyisini ararız elimizdekilerin kıymetini bilmiyoruz malesef. paylaşımın güzeldi teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Piri Reis
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 03, 2008, 00:40:35 » |
|
herzaman en mükemmeli ve en iyisini ararız elimizdekilerin kıymetini bilmiyoruz malesef. paylaşımın güzeldi teşekkürler  Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.mollacami.com gibi güzel bir site varken daha güzeli aramak mi düser bize dimi 
|
|
|
|
|
|
İşte böyle, Linklerin Görülmesine Izin VerilmiyorLinki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.krizveiflas.com ______ takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınız
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 03, 2008, 00:49:22 » |
|
ben bunu hayat için söyledim yoksa en güzeli mollacami.net zaten başka güzel aramıyoruz 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin VerilmiyorResimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Piri Reis
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 03, 2008, 14:04:17 » |
|
ben bunu hayat için söyledim yoksa en güzeli mollacami.net zaten başka güzel aramıyoruz  hayat icin demistiniz evet:)))) ben biraz da mollalastirdim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cennet ırmağı
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 03, 2008, 14:06:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 03, 2008, 14:09:40 » |
|
eklenen videoyu göremedim bende çıkmadı 
|
|
|
|
|
|
Allah'tan ümit kesilmez!...
|
|
|
zümer
Okur

Puan Etiketi: 6
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 03, 2008, 19:03:39 » |
|
Ellerinize sağlık güzel olmuş
|
|
|
|
|
|
İnsan gönlünü çıkarıp, avucuna koyarak Başkaları önünde mahcup olmadan dolaşabilmelidir.
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 04, 2008, 13:14:50 » |
|
sonunda izleyebildim çok güzelmiş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kelimat
Okur

Puan Etiketi: 15
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 04, 2008, 18:20:26 » |
|
teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şüheda
Girişken

Puan Etiketi: 53
AKLI OLAN İBRET ALIR,NEFSE UYAN YOLDA KALIR
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 06, 2008, 14:48:54 » |
|
kaç defa izlediğimi sayamadım bile çok güzel elimize geçen fırsatları iyi değerlendirmek gerektiğine güzel bir örnek olmuş.teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR,GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR,GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATTAN LEZZET ALIR...
|
|
|
firdevs27
Banli Üye
Sadece Üye
Puan Etiketi: 2
_İzâ gadibte fe’skut: Öfkelendiğinde SUS!!!_
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 15, 2008, 21:40:02 » |
|
her zaman daha iyisini bulmak isterken ömür geçer ve sonunda en kötüsüne bile razı olmak zorunda kalır bu yüzden de gençlik gitmeden doğru seçimler yapmayı öğrenmek gerekir gerçektende çok güzel bir söz bu kadar güzel bir paylaşım için teşekkürler ellerinize sağlık
|
|
|
|
|
|
Allah'ım, fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, icâbet edilmeyen duadan sana sığınırım...
|
|
|
|
LETAİF
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 16, 2008, 03:02:11 » |
|
Herhangi bir durumda yapacağımız seçimde özgürüz. Ancak bunu yaparken seçimimizi izleyecek sonucu da kabul etmiş oluruz. “Bir değneği ucundan tutup kaldırdığımızda, diğer ucunu da kaldırmış oluruz ve ben öbür ucu kaldırmak istememiştim demek bişey ifade etmez.seçimlerimiz hayatımızın ta kendisidir mollacami de bu net alemindeki en iyi seçimimiz e hayatımız hep en iyisini en güzelini seçmekle geçsin o zaman....
|
|
|
|
|
|
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı....
|
|
|
|
rky_
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 16, 2008, 16:12:09 » |
|
Herhangi bir durumda yapacağımız seçimde özgürüz. Ancak bunu yaparken seçimimizi izleyecek sonucu da kabul etmiş oluruz. “Bir değneği ucundan tutup kaldırdığımızda, diğer ucunu da kaldırmış oluruz ve ben öbür ucu kaldırmak istememiştim demek bişey ifade etmez.seçimlerimiz hayatımızın ta kendisidir mollacami de bu net alemindeki en iyi seçimimiz e hayatımız hep en iyisini en güzelini seçmekle geçsin o zaman....
 amin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hak yolcusu
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 16, 2008, 16:19:51 » |
|
baya güzel bir çalışma olmuş sayın piri reis kardeşim bizde bir deyim var dimyatta pirinç araken eldeki bulgurdan olmak diye biz bulgurumuza razıyız:)))tabi kendi adıma
|
|
|
|
|
|
Yıkmak yapmak gibi insana şerefmi verir, Emin ol onu En çulpa herifler de becerir, İşte Süleymaniye iki ırgat yıkmaya yetişir, Ama haydi yap desen Bir Sultan Süleymanla Bir Mimar sinan gerekir..
|
|
|
|
Deniz
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 05, 2008, 12:00:25 » |
|
Herhangi bir durumda yapacağımız seçimde özgürüz. Ancak bunu yaparken seçimimizi izleyecek sonucu da kabul etmiş oluruz. “Bir değneği ucundan tutup kaldırdığımızda, diğer ucunu da kaldırmış oluruz ve ben öbür ucu kaldırmak istememiştim demek bişey ifade etmez.seçimlerimiz hayatımızın ta kendisidir ve Bazen bir AN'ın hatası bir ÖMRÜN cezası oluverir....
|
|
|
|
|
|
Ey Birader bir Noktasın Haddini bilde yürü Şimdi AHU bir olur Hınzır olur nice sürü!..
|
|
|
|
derya
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 14, 2008, 23:19:41 » |
|
ben bu hıkayeyi başka bir yerde okumuştum o zamanda çok etl kılenmiştim şimdide
|
|